Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van olyankor ha hiányzik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van olyankor ha hiányzik az a lány aki egy csomószor átvert?

Figyelt kérdés

Neten szoktam vele beszélni, régen is halogatta a találkozást, akkor barátja volt akiről nem tudtam..

Most nincs neki, egyszer találkoztunk már, de szokásosan megint lemondta..és már nem akarok neki több esélyt, direkt nem is írtam ma neki de valamiért mégis hiányzik..mit tegyek ilyenkor?

2015. júl. 28. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Túl kell élni és kell találni normálisat.
2015. júl. 28. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Az van, hogy hüüüle vagy. Volt ismim, aki 20 éven keresztül sírt egy ocsmany mcskos drogos pitsa miatt...

Vagy ahogy egy komikus mondta: "Hogyan tesszük túl magunkat egy nőn? találunk egyet aki pont úgy néz ki és jól megkrűjuk, közben végig arra gondolva hogy jajj istenem mennyire hiányzik" és ennyi. :D

2015. júl. 29. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!