Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 14-15 évesen ti is csináltatok olyat hogy? (a többi lent)
Figyelt kérdés
14-15 évesen ti is csináltatok olyat, hogy hazudtatok , fbon mutogattátok magatokat ? vagy minden pasival jártatok, akik csak rátok írt ? vagy akár küldözgettetek fiúknak olyan képet, hogy melltartóba és bugyiba vagytok ? ilyent minden lány csinál ennyi idősen ?2015. júl. 28. 12:41
11/13 anonim válasza:
Hehe :'D
A 17 éves volt barátnőm nem volt rá hajlandó, de két 14-15 éves is küldött nekem már ilyen képeket :DDD
12/13 anonim válasza:
Én 14 vagyok (lassan 15).Én sosem hazudtam senkinek, max. ilyen iskolai hülyeségekben, de csak azért, hogy ne járassam le magam. Viszonylag sokáig nem volt facebookom sem a korosztályomhoz képest és csak 8.-ban lett, de azért mert muszáj volt az informatika óra miatt.Csak egy profilképem van, de azt is csak az osztálytársaim miatt csináltam, hogy könnyen megtaláljanak.Szóval ezekből mindenki arra következtethet,hogy nem soha nem küldtem senkinek melltartós képeket, még soha nem írt rám senki ismeretlen és nem jártam senkivel. Kedves kérdező!ezek szerint mégsem mindenki csinál ilyeneket ennyi idősen, vannak kivételek és nem mindenki r*b@nc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!