Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van, gyűlölöm magam. Mit tegyek? 16/F
Volt egy barátnőm, a fejemhez vágta , hogy nem szeret meg, hogy nem akar egy közös pontot se az életünkben. Most úgy. tudja, hogy halott vagyok és haldokolva írtam neki egy búcsúlevelet. El is juttatta ismerősöm neki. Nem reagált semmit, amikor elmondta neki ismerősöm, csak megrándult az arca.
Mit tegyek? Egy utolsó féregnek érzem magam!
Dilidoki? Logikus, ha valaki csinál egy (nagy hülyeséget, akkor küldjük el, teletraktált fejjel, hogy bolond. Gratulálok.
Nem is tudod, hogy milyen kegyetlen dolgokkal adta tudtomra, hogy gyűlől. Idézem: "Mindez azért volt , hogy úgy utalj engem mint én téged"
Nem tudom nézel-e Narutot, de alkalmazd az Edo Tensei-t.
Az Edo Tensei egy tiltott technika, melyet a Második hokage hozott létre, de Orochimaru és Kabuto tökéletesített. A jutsu az idéző technikák egy alfaja, a különbség annyi, hogy itt a már halott shinobikat lehet megidézni.
Na, viccet elővéve. Kicsit átérzem a helyzetedet, mond azt, hogy a 'bánattól, meg a kilátástalanságtól írtad azt amit, még gondolkozhatsz a fenti két indokon biztos van rá jobb szó is, aztán ha megtetted, hagyod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!