Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bűntudatom van, gyűlölöm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van, gyűlölöm magam. Mit tegyek? 16/F

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, a fejemhez vágta , hogy nem szeret meg, hogy nem akar egy közös pontot se az életünkben. Most úgy. tudja, hogy halott vagyok és haldokolva írtam neki egy búcsúlevelet. El is juttatta ismerősöm neki. Nem reagált semmit, amikor elmondta neki ismerősöm, csak megrándult az arca.

Mit tegyek? Egy utolsó féregnek érzem magam!

2015. júl. 27. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy hagyod az egészet a francba nem foglalkozol vele többet vagy pedig kiálsz elé és elmondod (ami tanácsos mivel elkezdi híresztelni az nem túl szerencsés és már vesztenivalód sincs) de öngyilkos ne legyél ezért...
2015. júl. 27. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Joggal
2015. júl. 27. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérlek mondd hogy valami hülye filmet néztél vagy álmodtad az egészet, és nem igaz! Mire volt ez jó? Hagyd azt a csajt, látogass meg egy dilidokit és lépj tovább
2015. júl. 27. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Dilidoki? Logikus, ha valaki csinál egy (nagy hülyeséget, akkor küldjük el, teletraktált fejjel, hogy bolond. Gratulálok.

Nem is tudod, hogy milyen kegyetlen dolgokkal adta tudtomra, hogy gyűlől. Idézem: "Mindez azért volt , hogy úgy utalj engem mint én téged"

2015. júl. 27. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom nézel-e Narutot, de alkalmazd az Edo Tensei-t.

Az Edo Tensei egy tiltott technika, melyet a Második hokage hozott létre, de Orochimaru és Kabuto tökéletesített. A jutsu az idéző technikák egy alfaja, a különbség annyi, hogy itt a már halott shinobikat lehet megidézni.

Na, viccet elővéve. Kicsit átérzem a helyzetedet, mond azt, hogy a 'bánattól, meg a kilátástalanságtól írtad azt amit, még gondolkozhatsz a fenti két indokon biztos van rá jobb szó is, aztán ha megtetted, hagyod a dolgot.

2015. aug. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!