Úgy érzem nincs értelme, hogy dolgozzak gyűlölöm az egészet mit tegyek?
Minden embert saját sorsáért felel.
Csak Te tudod az életed jobbá tenni.
Persze nem ezzel a hozzáállással.
nekem 3 szakmám van, 1.5 évet én is lehúztam 75-80-ért, igaz nekem ez elég volt...mondjuk a munka nem sz0p4t0s, rendes főnökök voltak...
otthon is tanulhatsz olyat ami érdekel, amit szeretsz...
mit dolgozol pontosan? nem lenne más lehetőség?
Én is vagyok ezzel igy,hogy vajon mi a fene értelme van ennek....pedig Én nem ennyiért dolgozom.,de valahogy az életem szomoruság....
F/21
Próbáld meg nem feladni, bármennyire is nehéz! Minden ember életében vannak nehezebb korszakok! Gondolj arra, hogy biztos lehetne rosszabb is. És sohasem tudhatod, hogy mikor javul a helyzet, szóval tarts ki.
Esetleg fektess le magad elé egy célt, ha van érettségid, bármilyen OKJ-t el tudsz végezni. Ezzel akár jobb állásod is lehet. Vannak államilag támogatottak is, amik nem olyan vészesen drágák, esetleg diákhitelt is tudsz felvenni, vagy kisebb takarékszövetkezeti kölcsönt. Ha úgy van, havi pár ezret tegyél félre rá, az is több mint a semmi. Ne legyél ennyire kiborulva!
Átérzem. Èn is napi 8-9 órát dolgozom étlen (fél liter víz jár per nap), és szünet nélkül, állómunka. Ráadásul két állásom van, így sosincs szabadnapom. És mivel már nem élek otthon, még ott van egy háztartás, és vizsgákra is készülni kell.
21N
"az orvosira Pestre nem könnyű bejutni"
Valóban nem az, de nem lehetetlen. Megjegyzem van még rajta kívül három másik orvosi is, alacsonyabb ponthatárokkal, és minimum olyan színvonallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!