Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Úgy érzem nincs értelme, hogy...

Úgy érzem nincs értelme, hogy dolgozzak gyűlölöm az egészet mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valahogy nem érzem hasznát a munkának,otthon lakom kaját kapok de többre kb igényem sincs ja meg az internet,ruháim is alig vannak megszoktam hogy mindenem szakadt vagy régi. Egy jó szo-patos legalja munkával fogok keresni kb 70-80ezret,mert elcsesztem az egész továbbtanulásom pedig csomó időt fektettem bele a volt osztálytársaim már a második évüket kezdik. Gyűlölöm,hogy ordibálnak a főnökök,hogy semmi szabadidőm sőt merem írni,sz@rni sincs időm meg pisilni se. Kitudja lehet ma meghalok,mert elüt egy autó akkor mit küzködjek? Úgy unom már,mások strandolnak meg fesztiváloznak én meg itt szopom a f@@@t! 19/L
2015. júl. 14. 11:38
 1/10 anonim válasza:
85%

Minden embert saját sorsáért felel.

Csak Te tudod az életed jobbá tenni.

Persze nem ezzel a hozzáállással.

2015. júl. 14. 11:45
 2/10 anonim ***** válasza:

nekem 3 szakmám van, 1.5 évet én is lehúztam 75-80-ért, igaz nekem ez elég volt...mondjuk a munka nem sz0p4t0s, rendes főnökök voltak...

otthon is tanulhatsz olyat ami érdekel, amit szeretsz...

mit dolgozol pontosan? nem lenne más lehetőség?

2015. júl. 14. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha megtalálod azt a szakmát, ami a személyiségedhez közel áll, hidd el, változni fog a véleményed. Még akkor is, ha azzal a szakmával sem fogsz sokat keresni.
2015. júl. 14. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is vagyok ezzel igy,hogy vajon mi a fene értelme van ennek....pedig Én nem ennyiért dolgozom.,de valahogy az életem szomoruság....

F/21

2015. júl. 14. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
A továbbtanulást nem lehet elcseszni. Bármikor újra lehet érettségizni, csak gondolom neked is büdös a tanulás és könnyebb sírni. Ami meg az anyagi vonzatot illeti, a normális szakok állami ösztöndíjasok, a lakhatást és a kaját meg meg lehet oldani diákhitelből. Ha normális szakot végzel azt utána lazán visszafizeted.
2015. júl. 14. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbáld meg nem feladni, bármennyire is nehéz! Minden ember életében vannak nehezebb korszakok! Gondolj arra, hogy biztos lehetne rosszabb is. És sohasem tudhatod, hogy mikor javul a helyzet, szóval tarts ki.

Esetleg fektess le magad elé egy célt, ha van érettségid, bármilyen OKJ-t el tudsz végezni. Ezzel akár jobb állásod is lehet. Vannak államilag támogatottak is, amik nem olyan vészesen drágák, esetleg diákhitelt is tudsz felvenni, vagy kisebb takarékszövetkezeti kölcsönt. Ha úgy van, havi pár ezret tegyél félre rá, az is több mint a semmi. Ne legyél ennyire kiborulva!

2015. júl. 14. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Keress másik munkát ha a mostani szar, nem kötelező ott lenni. Főleg ha még otthon laksz, csinálhatnál olyasmit is amihez értesz esetleg és szereted is, pl én tanítottam gitárt, angolt gyerekeknek, szereltem laptopokat, számítógépeket, stb, amihez értek, ebből éltem sokáig. Aztán most normális munkát is találtam. Tesóm 19 évesen kiment hajóra dolgozni, nehéz, de azt mondta jó buli is volt, és csodaszép helyeken járt, rengeteg pénzt keresett vele. Na meg becsajozott és jelenleg Miamiban él a barátnőjével. Sok lehetőség van, csak észre kell venni. Ami szar azt meg a pcsába ott kell hagyni.
2015. júl. 14. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Átérzem. Èn is napi 8-9 órát dolgozom étlen (fél liter víz jár per nap), és szünet nélkül, állómunka. Ráadásul két állásom van, így sosincs szabadnapom. És mivel már nem élek otthon, még ott van egy háztartás, és vizsgákra is készülni kell.

21N

2015. júl. 14. 18:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem büdös semmilyen munka sem tanulás attól,hogy hisztizek mindent megcsinálok ,az orvosira Pestre nem könnyű bejutni. Szomorú vagyok ilyen egyszerű. Utolsó hát neked tényleg nagyon szívás lehet :( sajnálom és kitartás. Hitelt semmilyet soha, mi a garancia arra,hogy elvégzem az egyetemet és állásom lesz amivel jól keresek? semmi. Itthon rendesen csődbe mentünk a hitelek miatt.
2015. júl. 15. 01:40
 10/10 anonim ***** válasza:

"az orvosira Pestre nem könnyű bejutni"

Valóban nem az, de nem lehetetlen. Megjegyzem van még rajta kívül három másik orvosi is, alacsonyabb ponthatárokkal, és minimum olyan színvonallal.

2015. júl. 15. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!