Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy anya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy anya elfogadja a barátomat?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyunk, tehát minden percet hasznosan szeretnénk eltölteni. Általában 1,5 - 2 napra jön. Anya nagyon nehezen fogadja el, hogy a lányát "elvették" tőle, és emiatt rossz szemmel néz a srácra. Én pedig 2 tűz között vagyok, sokszor van, hogy megszégyenítően beszél velem a barátom előtt, ordít velem és élvezi szinte, hogy ez nekem rossz. Nem tudom pontosan ezzel mi a célja, de szerintem, hogy elűzze a fiút. Egész nap morog amiatt, hogy most majd mosnia kell az ágyneműt, az is baja pl ha megölel a barátom, mindenre grimaszol stb.. Már vele is elkezdett csúnyán beszélni.. Nem igaz, hogy nem tudja megérteni, hogy havi 2-3 találkozás elég kevés, és csak élvezni szeretnénk, ha találkozunk..Próbáltam közös programot stb, de nem megy, már napokkal az előtt, hogy jönne, ideges és mindenbe beleköt. :/ Azt sem szeretném, ha a barátom eltávolodna és megunná ezt..Anyával az "üljönk le, és beszéljük meg" nem használ, már sokszor megpróbáltam. Előre is köszönöm a válaszokat. Egyébként 17-18 évesek vagyunk.

2015. júl. 26. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálj meg minél több jót mondani az anyukádnak a barátodról. Valahogy hitesd el vele, hogy jófej és, hogy nem fog ártani neked, vagy nem használ ki téged ( az anyukák sokszor emiatt nem szeretik a lányuk barátját). Esetleg kérd meg az a barátodat, hogy bókoljon az anyukádnak. Remélem segítettem és szurkolok nektek :)
2015. júl. 26. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:

2 nehéz esetű emberről van szó. :D Pont azt mondtam ma neki, hogy bókoljon anyunak, de olyankor anya egy "társat" érez maga mellett, és egyből én vagyok az áldozata..

Mivel csak anya van nekem szinte, valakinek el kell mondanom ha megbántott vagy nincs rendben valami a barátommal és velem, ezért nehéz lesz csak jót mondani..

De azért köszi :)

2015. júl. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!