Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lanyokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nekem az nehez, h elkezdjek a lannyal kapcsolatba kerulni, beszelgetni, ha elkezdodik valahogy akkor folytatodik, onnan mar tudom tovabb, csak az elso lepessel van a gond. Egyik haverom ha meglat egy jo csajt, mar elso nap baratsagi lapcsolatot tud kialakitani. Az ilyen emberek hogy csinaljak?? 17/f2015. júl. 24. 00:42
1/6 anonim válasza:
Ne félj kezdeményezni!:) Ha látsz valakit,aki tetszik, menj oda, kezdjetek általános dolgokról beszélgetni aztán majd a többi úgyis jön magától!:)
17/L
2/6 anonim válasza:
kisugárzás,önbizalom jó kommunikációs képesség,figyelmesség persze nem hátrány ha nem nézel ki rosszul. Ha ez megvan a csajok 99%-nál legrosszabb esetben friendzoneban végzed, az a maradék 1% lekoptat bunkón.
3/6 anonim válasza:
Onbizalom es magabiztossag nelkul nem fog menni.De ez mind benned van!Nem ismerlek,de az ilyen ismeroseimnel ezeknek a hianya okozzak a gondot.Ha lebontanad azt a falat ami gatolja az elso lepest,hidd el menne.Csak hinni kell magadban
4/6 A kérdező kommentje:
Egyedul a kulsovel nincs baj szerintem. Onbizalom es magabiztossag teren van mit fejlodni, mert abbol nincs sok
2015. júl. 24. 00:57
5/6 A kérdező kommentje:
Csak hát külsővel nem sokat érek, úgy tapasztalom
2015. júl. 24. 00:58
6/6 anonim válasza:
Persze mert ha eleve úgy mész oda hogy úristen be fogok égni tök ciki, akkor ezt a csajok megérzik, ugyan úgy mint pl a kutya megérzi ha félsz. vágod kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!