Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Van egy fiú akivel lassan 9 éve legjobb barátok vagyunk.De volt amikor én akartam többet volt amikor Ő. De sose lett belőle semmi. A lényeg az,hogy most jelenleg van barátnője, de ettől függetlenül"flörtölget" velem. Tudom ezt nem kéne felvennem.De ez nem ilyen egyszerű nekem Ő mindig több lesz mint egy fiúbarát. Mostanában egyre többet dicsér,bókol.Egyre többször főtéma a szex.Ha elmegyünk valahova mindig az jön ki hogy biztos azt gondolják,hogy mi együtt vagyünk meg ilyenek. Mindig célozgat milyen lenne, ha együtt lennék. Nem egyszer mondta,hogy mennyire hasonlítok barátnőjére(belsőleg) Vajon ezt miért csinálja ? Előre is köszönöm a válaszokat !:)

2015. júl. 23. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Valami érezhet irántad... ez nálam is megesik néha, hiszen van egy fiúbarátom, aki bókolgat, és furcsán viselkedik, ha arról a srácról beszélek, aki nekem tetszik. Nem vagy közömbös számára. Lehetséges, hogy csak féltékennyé akar tenni a barátnőjével.
2015. júl. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!