Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fog még nőni?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves fiú ismerősöm, és nagyon alacsony (173cm). Fél éve nem nőtt egy centit sem. Mindig azt kérdezi tőlem, hogy fog-e még nőni.2015. júl. 22. 15:05
1/7 anonim válasza:
A 173 cm neked alacsony???? :O Az már egy langaléta... vannak 160-as pasik is az átlag a 170, az tökéletes.. és igen ha 15 éves akkor még nőni is fog...
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy így fogalmaztam de ahol mi lakunk ott sok a cigány bocsánat roma és azok mind 190 fölött vannak.
2015. júl. 22. 15:13
3/7 anonim válasza:
Semmi gond, de attól még hogy ők a 2 métert lövik, attól még a 173 az több mint tökéletes, de nem kell aggódnia mert emellé még nőni is fog biztosan :) ;)
4/7 anonim válasza:
lehet hogy meg no 10 centit, lehet hogy semennyit sem, ezt senki sem fogja neked tudni megmondani.
en 16 evesen elertem a vegso magassagom.
5/7 anonim válasza:
Fiúként mondom,hogy nem alacsony,mert én is 14 évesen csak 170 cm voltam. Rá egy évre most már 181 cm vagyok 15 évesen. Azért mert hirtelen nőttem meg. Ami nem igazán jó. Az meg más kérdés,hogy ki hogyan örökölt dolgokat.
6/7 anonim válasza:
Ez a testmagasság dolog csak a nőket érdekli, de őket nagyon. Amúgy a 173-nak már k u r v á r a örülnék. Azzal már van esélyed arra, hogy az átlagos 165 cm körüli nők szóba álljanak veled.
7/7 anonim válasza:
Nem alacsony a 173 cm.Nehézsúlyú ketrecharcban is volt 173 cm magas ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!