Fog még nőni a mellem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és semmi mellem,a legkisebb melltartó is nagy rám.Későn érő típus vagyok,tudom,de ez már nagyon zavar.A csípőm is most kezdett párnásodni,elképzelhető h ezután a mellem is nőni fog még?2015. júl. 16. 15:19
1/5 anonim válasza:
Majd a tested eldönti, hogy meg akarja-e növeszteni a melleidet, mi honnan tudjuk?
2/5 anonim válasza:
Miért kell ugyanazt megkérdezni százszor??? Igen fog nőni, igen ha hízol, igen, mikor gyermeket szoptatsz.
3/5 Kelemen Kabátban válasza:
nyugodj meg, van, akinek csakis a kicsi mellek tetszenek.Másrészt ez genetikai kérdés,ha látnám anyukádat, és a nagyszüleidet, akkor meg tudnám mondani.Ha a családodban mindenkinek kicsi van akkor nagfy valószínűséggel neked is az marad.Akinek kicsi van nagyot akar, akinek meg nagy van, kisebbet szeretne.
4/5 A kérdező kommentje:
Hat,anyukamnak nagy melle van,es a nagymamaimnak is van. Noveremnek mondjuk eleg kicsi.Nem zudom ez mennyire szamit. Ha neki ,,nem jutott" lehet h nekem sem fog?
2015. júl. 17. 19:51
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy neked sem. Majd a természet eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!