Kitéptem a szempillám visszafog nőni?
Figyelt kérdés
3D műszempillát csináltattam, 1 hete van meg es ma reggel úgy keltem hogy tobb helyen is hiányos volt a szempillasorom. De nem csak a műszempillák tüntek el hanem a sajatjaim is, arra gondoltam álmomban dörzsölhettem vagy tepkedhettem, de ez nem is szamít. Vissza fog nőni idővel ugye? Közelröl eléggé latszik hogy helyenként nincs pillám.2015. júl. 14. 16:52
1/4 anonim válasza:
visszanő, de mindenképp kend ricinus olajj...szerencsés esetben 2-3hét alatt már megnő
2/4 anonim válasza:
jaj bocsi, ha még megvan a 3D szempilla,akkor ne kend semmiképp ricinussal,mert nem tesz jót! viszont ha már nem lesz fent a 3D,akkor jobb ha elkezded.
3/4 anonim válasza:
Szerintem rohadt gyorsan szedesd le a maradék 3D-t, mert ez előfordulhat a többi pilláddal is. Utána meg ricinusolaj.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) holnap megyek leszedetni. Viszont en ma reggel bekentem ricinus olajjal azt a reszt ahol kijott.. Es lehet hozzaert 1-2 mupillahoz is az mier baj?:0
2015. júl. 15. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!