Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek ez milyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek ez milyen?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, elég mosolygós típus, sokat nevetek és mindig bújós voltam, szeretem kimondani az érzéseimet őszintén a barátom felé, ha van, de nem tudom, hogy ez mennyire jó, ti mit gondoltok róla? Köszi a válaszokat előre is :))
2015. júl. 22. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mennyire jó, de jó, az tuti. :D
2015. júl. 22. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mire érted a kérdést? Jónak jó. Csak ne tapadj annyira másokra :D.
2015. júl. 22. 10:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Arra értem, hogy nem-e idegesítő ha ennyire bújós a barátnőtök... persze nem úgy, hogy minden percben a nyakadon lóg, csak amikor teheti... mármint hagy teret, de szeret sokat ölelgetni, puszilgatni... stb
2015. júl. 22. 10:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

mert fontos számodra a testi érintés...

a mosolygós őszinte lányok vonzóak, a bújós akkor ha nem esik túlzásba :)

22F

2015. júl. 22. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem az ilyet :) Ha tényleg nem lóg azért mindig rajtam, és nem sértődik meg, ha nem csak körülötte forog az életem a nap minden percében :)
2015. júl. 22. 10:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sértődékeny típus, megértem, ha épp nem ér rá, vagy nincs kedve, vagy bármi... akkor békén hagyom :) Na meg a világának sem körülöttem forognia, örülök ha elmegy a haverokkal valahova vagy a szüleivel, vagy bármi... :)
2015. júl. 22. 10:35
 7/13 anonim válasza:

Nem értem a kédésedet.. Azt kéne eldöntenünk hogy egykét belsõ tulajdonság alapján milyen vagy? Hmmmm... Külömbözõ válaszokat fogsz kapni, de legyen. Mosolygòs és õszinte. Ez két jó tulajdanoság, és majdne minden fiunak bejön. Bár én jobban szeretem a ilyen szomorkásabb lányokat, mert nincs is jobb annál ha megtudom nevettetni.. :D hmm.. Bújós vagy? Azaz visszahuzodott? Hát.. nincs bajom a ilyen lányokkal.. Többnyire ilyen lányokat ismerek. :D valakinek nagyon bejön az ilyen valakinek nem. Ennyi alapján nemtudjuk megmondani milyen vagy. Sry.. :/ ahoz jobban kéne hogy ismerjelek..

majdnem 17/F

2015. júl. 22. 10:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok visszahúzódó, de kösz a választ :)Csak arra voltam kíváncsi, kinek mennyire jön be és mi a véleménye, nem azt hogy eldöntsétek én milyen vagyok :)
2015. júl. 22. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezek a belső tulajdonságok tökéletesek :)

Nekem is ilyen lány kell.

2015. júl. 22. 10:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Korban és leírásban is teljesen megfelelnél nekem! :)
2015. júl. 22. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!