Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsés lehetek vagy inkább az ellenkezője?
Figyelt kérdés
Az első csókom felelsz vagy merszezés közben volt,még csak nem is olyannal aki tetszett.
Nem tudom hogy szerencsés vagyok e ez miatt,mert itt ugye nem volt tétje,lehetett hibázni,nem ment élesben.
Azért gondolom magam e miatt szerencsésnek mert ha majd azzal lesz csók akit szeretek,akkor nem merül fel az hogy nagyon sokat hibázhatok.
Viszont egyben nem is szerencsés dolog,mert az elsőt egy olyantól akartam megkapni akit szeretek.
Vagy a felelsz vagy merszes csók nem is számít?
2015. júl. 21. 16:43
1/4 anonim válasza:
A felelsz vagy merszes annyira nem számít nekem is olyan volt az első és aznap 5 csajjal is. Viszont az első éles se olyannal volt akit szeretek hanem csak egy piálós este eredménye volt. 17/f
2/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, mert aki szeret az elnézi neked a bakikat, és nem fog amiatt otthagyni, legfeljebb azt mondja ha rosszul csinálod, hogy gyakoroljatok sokat:D A felelsz vagy merszes csókról meg annyit, hogy ha valakit nem akarsz megcsókolni akkor nem csókolod meg, és inkább felelsz szerintem. Szóval lehet, hogy az a srác mégiscsak bejött neked valamennyire, valamilyen szinten?:D
3/4 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem, csak kényszerítettek:'D hazamenni meg nem bírtam mert elég messze lett volna a haza:D
2015. júl. 21. 17:49
4/4 anonim válasza:
Jesszus, akkor ezek is jófejek lehetnek. Képzelem mi lesz majd a következő ilyen házibuliban:D Szerintem nem számít az ilyen első csók, inkább azzal foglalkozz, hogy csókolod majd meg a kiszemelteted. Most már legalább van egy kicsi gyakorlatod is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!