Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (pár kivétellel)! Nem féltek, hogy valaki homlokon csap benneteket az utcán?
A kérdés csak groteszk, de a következő lenne az észrevételem :
Az utcán (városban) járkálva én megnézem a lányokat, próbálok velük szemezni azzal amelyik tetszik. De rám se néznek, lehajtott fejjel, fintorral az arcukon közlekednek a mai fiatal lányok :) lesütött szemmel. Sokszor eszembe jut, hogy észre sem vennék, ha valaki elindítana feléjük egy homlokost :D persze ezt csak viccből gondolom. :) nincs bennetek ösztön, megnézni az ellenkező nemű, hasonló korú srácokat? :) Többen is beszéltünk erről és nem tudjuk, hogy ez lokális probléma vagy mindenhol így van? Nagyon ritka, hogy egy lány megnéz magának, vagy szemezik, esetleg visszamosolyog. Pedig nem vagyok átlagos srác, nem nézek ki rosszul.
DE ha rám se néznek akkor nem ez lehet a gond. :)
Én mindig megnézem a helyes srácokat. A barátnőimmel mindig ezt csináljuk. Ha megyünk valahova, és látunk egy helyes srácot a metrón, buszon vagy bárhol, akkor megmondjuk egymásnak, és nem feltűnően megnézzük magunknak, és áradozunk egy sort. Tudom, picit idiótán hangzik, de nagyon jó szórakozásnak. Én általában egy-két másodpercre szoktam rájuk nézni, mert félek, hogy nem tetszenék nekik, de ha látom, hogy szemezni próbál, és nekem is tetszik, akkor visszamosolygok, bátorítom. De ez nagyon helyzet, illetve hangulatfüggő.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!