Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok (pár kivétellel)! Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (pár kivétellel)! Nem féltek, hogy valaki homlokon csap benneteket az utcán?

Figyelt kérdés

A kérdés csak groteszk, de a következő lenne az észrevételem :

Az utcán (városban) járkálva én megnézem a lányokat, próbálok velük szemezni azzal amelyik tetszik. De rám se néznek, lehajtott fejjel, fintorral az arcukon közlekednek a mai fiatal lányok :) lesütött szemmel. Sokszor eszembe jut, hogy észre sem vennék, ha valaki elindítana feléjük egy homlokost :D persze ezt csak viccből gondolom. :) nincs bennetek ösztön, megnézni az ellenkező nemű, hasonló korú srácokat? :) Többen is beszéltünk erről és nem tudjuk, hogy ez lokális probléma vagy mindenhol így van? Nagyon ritka, hogy egy lány megnéz magának, vagy szemezik, esetleg visszamosolyog. Pedig nem vagyok átlagos srác, nem nézek ki rosszul.

DE ha rám se néznek akkor nem ez lehet a gond. :)

2015. júl. 19. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én se nézek ki rosszul ;)
2015. júl. 19. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Én például meg szoktam nézni a fiúkat :D sőt, van, hogy én mosolygok rájuk először :)
2015. júl. 19. 17:28
 3/12 anonim válasza:
100%
Szerintem a legtöbb lány (én is), inkább akkor néz meg egy srácot, ha nem figyel. Mondjuk, én elég félénk vagyok és lehet ezért. Én is lehajtott fejjel szoktam járkálni, viszont ha valaki tényleg fejen csapna ezért, én tök jót röhögnék.:D
2015. júl. 19. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Én, ha megyek valahova, sietek és ideges vagyok. Vagy mert késésben vagyok (amugy mániákus pontosanérkező vagyok), vagy sokan vannak a buszon/ közlekedésieszközön, büdös van...stb.

Ilyenkor egyszerűen csak bámulok ki az ablakon és semmi kedvem sincs jópofizni egy tök idegen srácnak.

2015. júl. 19. 17:48
 5/12 opened paradise ***** válasza:

"nem vagyok átlagos srác,nem nézek ki rosszul"

Vagy talán mégis.

Nem támadásból írom!

Csak sokan erre következtetnének ez alapján.

2015. júl. 19. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Én mondjuk meg szoktam nézni a fiúkat, ha rám mosolyog, és tetszik, vissza szoktam mosolyogni :D
2015. júl. 19. 18:03
 7/12 A kérdező kommentje:
azért írtam, hogy nem nézek ki rosszul, mert ez lett volna az egyik indok. De mondom ha rám se néz csak a földet bámulja, hogyan tudja megállapítani? :)
2015. júl. 19. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én lehajtott fejjel járkálok, fülessel a fülemben. Akkor sem vennék észre egy fiút ha hátbavágna.

Minek emeljem fel a fejem és nezlődjek? :D meglátják a képem még kidobják a tacssot itt nekem

2015. júl. 19. 18:08
 9/12 opened paradise ***** válasza:
100%
Lehet,hogy akkor már rád nézett,mikor te nem figyeltél.
2015. júl. 19. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Én àlatalàba szemezek a fiúkkal legalàbbis én mindig felveszem a szemkontaktust es valamikor mimd a ketten mosolygunk
2015. júl. 19. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!