Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan indítsak kommunikációt?
Figyelt kérdés
Milyen szöveggel menjek oda lányokhoz ma este ?2015. júl. 18. 20:27
2/6 anonim válasza:
"Szia! ma felraktam a gyakorira egy kérdést hogy, hogy szólitsalak meg"
3/6 Noren1989 válasza:
Szia Cicccca, van gazdád?
Na jó, komolyra véve a szót:
Szia, egész este le sem tudtam rólad venni a szememet, annyira gyönyörű vagy...
Szia, megnézzük a csillagokat? Biztosan az egyik te voltál, csak lepottyantál onnan, csak nekem ;)
Mittomén, legyél kreatív. Külsőt dícsérd, abba jó a legtöbb csaj.
25/f
Sok sikert!
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom,csak ma este megyek szórakozóhelyre. Iszok vmennyit.,hogy oldjam gátlásaim és spontán szólítgatok majd valakiket.
2. nem is olyan rossz :D
nem tudom,ezek kicsit erőltetettek,de majd meglátom
2015. júl. 18. 20:36
5/6 anonim válasza:
hányd le a táskájukat és már is lesz téma!
6/6 anonim válasza:
nem menj oda egyből, először vond magadra a figyelmét, szemezgess mosolyogj, aztán elég lesz annyi is hogy: szia ... mizu?.. A flörtben a metakommunikáció a mérvadó.
A fent említett megszólítások meg tényleg erőltetettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!