Év végéig kapok 10. 000. 000 Forintot, van valakinek valamilyen tippje, hogy milyen vállalkozást indítsak?
Vegyél 3 lakást úgy, hogy adsz hozzá egy kis hitelt, add ki, és lesz normális havi bevételed belőle.
Vagy mihez értesz?
Van, de nem osztom meg veled.
Itt elmondom, te megvalósítod, milliókat keresel vele és nem egy fillért nem látok az egészből!
Mégis hol élsz te?
Ad2. ha azt mondom, hogy alkalmazás fejlesztésben sok pénz van, attól függetlenül ezzel nem fogsz sokra menni. Vagyis a kérdés értelmetlen!
1, a lakásvásárlás tényleg jó ötlet, az albérlet árak az egekben vannak most pesten
2, street food ... nagyon megy most!
Szeritem ne tedd vállalkozásba, mert úgy látom elbuknád.
Menj el valahova dolgozni (társulj be kevesebb összeggel), tanuld ki / ismerd meg a részleteket, aztán kezdj el vállalkozáson gondolkozni.
előző vagyok
Egyéb lehetőség: sok jól működő vállalkozás van amelyik tőkét keres bővítéshez stb stb+ esetleg társat + esetleg munkavállalót.
Szerintem ebbe az irányba indulj és akkor összejön az előző hozzászólásom is. :)
10 milla picafüst. egyébként se a pénz számít annyira, hanem, hogy a tevékenységedet be tudd kacsolni abba a hálóba, ahol ahol igény van rá, mégpedig oly módon, hogy a hálót is táplálja és téged is tápláljon a kapcsolat.
Nekem sokkal több pénzem van és régebb óra. Tudok vezetni és minden álmom, hogy 1 új furgonnal nemzetközi szállítást végezzek, vállalkozásban. Óriási igény van rá, mégse tudom megcsinálni, mert nem állnak velem szóba és nem segítenek beindulni.
Lakás piac nagyot fog borulni évvégén.''''''''''''
év végén amúgy is leáll a lakáspiac, úgyhogy nem is látszik, hogy borul.
és a borulás se azt jelenti, hogy olcsóbbak lesznek az árak, az nem számít mennyi az ár, hanem hogy visszaestek az adásvételek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!