Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Év végéig kapok 10. 000. 000...

Év végéig kapok 10. 000. 000 Forintot, van valakinek valamilyen tippje, hogy milyen vállalkozást indítsak?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok, előre is köszönöm!

2015. jún. 23. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
120 ezer lakásnál indult meg a kilakoltatás, a bankok elkezdtek hitelezni. Majd meglátod.
2015. jún. 27. 20:24
 12/18 anonim ***** válasza:

egyik oldalon hitelez, a másikon kilakoltat. ettől nem omlik össze.

és mi az összeomlás? az amikor csökken a FORGALOM és nem az, amikor az ár csökken vagy nő. az ár mellékes merre megy, a forgalom ne zuhanjon be

2015. jún. 29. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha 120 ezer lakás bekerül a piacra, akkor az komoly túlkínálat lesz, ennyi lakás régen épült 2 év alatt.

Ha ezt ráengedik a piacra akkor komoly árzuhanás lesz. A bank hitelez a másik oldalon. Így sokan fognak hitelt igényelni. Mivel olcsó a lakás. A bank meg hülyére keresi magát, a már egyszer kifizetett lakáson.

2015. jún. 29. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Én még most is azt mondom, 10MFt nem sok de 3-5-7MFt sokat lendít egy KKV-n aki, jó kamatért (nem banki, hanem piaci kb 20% / év) jut finanszírozáshoz.

Én most beszálltam 4 ilyen cégbe is 3 milliókkal ilyen kamatra. Örültek nekem.

Próbáld Te is ezt meg, de jól nézd meg hova adod a zsozsót. :)

2015. jún. 29. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Én most beszálltam 4 ilyen cégbe is 3 milliókkal ilyen kamatra. Örültek nekem.

Persze, mert nem kell visszaadni. Ezt nem lehet kitermelni, Mi a garanciád?

2015. jún. 29. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:

A garanciát mindenki magának találja ki, hogy ő mivel lenne vagy lesz elégedett.

Mára eljutottam oda, hogy magamnak és a partnernek is olyat tudok mondani, ami megfelel mind a két félnek. A pénzemet eddig MINDIG visszakaptam. Persze fel vagyok készülve, arra is hogy egyszer nem jön vissza, de olyan garanciáim vannak, hogy max csak idő kérdése a visszaszerzése.

2015. jún. 29. 17:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
meg erő kérdése. hiába van pénzem és hiába iratom meg a szerződést, - megöl, megzsarol, megfélemlít
2015. jún. 29. 22:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére erőt még nem kellett alkalmazni (nem is szeretnék). Ha normális üzletemberekkel bizniszelsz, akkor elég a jog/kezesség/szavat/jelzálog stb stb

Nem kell hozzá sok ész, hogy rágyere kivel lehet és érdemes kezdeni valamit illetve kit jobb elkerülni. Nem kell ész nélkül mindenbe belerohanni.

Mivel nálam a pénz szerencsére megválogathatom, hogy kinek adom. Eszem meg van. :)

2015. jún. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!