Év végéig kapok 10. 000. 000 Forintot, van valakinek valamilyen tippje, hogy milyen vállalkozást indítsak?
egyik oldalon hitelez, a másikon kilakoltat. ettől nem omlik össze.
és mi az összeomlás? az amikor csökken a FORGALOM és nem az, amikor az ár csökken vagy nő. az ár mellékes merre megy, a forgalom ne zuhanjon be
Ha 120 ezer lakás bekerül a piacra, akkor az komoly túlkínálat lesz, ennyi lakás régen épült 2 év alatt.
Ha ezt ráengedik a piacra akkor komoly árzuhanás lesz. A bank hitelez a másik oldalon. Így sokan fognak hitelt igényelni. Mivel olcsó a lakás. A bank meg hülyére keresi magát, a már egyszer kifizetett lakáson.
Én még most is azt mondom, 10MFt nem sok de 3-5-7MFt sokat lendít egy KKV-n aki, jó kamatért (nem banki, hanem piaci kb 20% / év) jut finanszírozáshoz.
Én most beszálltam 4 ilyen cégbe is 3 milliókkal ilyen kamatra. Örültek nekem.
Próbáld Te is ezt meg, de jól nézd meg hova adod a zsozsót. :)
Én most beszálltam 4 ilyen cégbe is 3 milliókkal ilyen kamatra. Örültek nekem.
Persze, mert nem kell visszaadni. Ezt nem lehet kitermelni, Mi a garanciád?
A garanciát mindenki magának találja ki, hogy ő mivel lenne vagy lesz elégedett.
Mára eljutottam oda, hogy magamnak és a partnernek is olyat tudok mondani, ami megfelel mind a két félnek. A pénzemet eddig MINDIG visszakaptam. Persze fel vagyok készülve, arra is hogy egyszer nem jön vissza, de olyan garanciáim vannak, hogy max csak idő kérdése a visszaszerzése.
Szerencsére erőt még nem kellett alkalmazni (nem is szeretnék). Ha normális üzletemberekkel bizniszelsz, akkor elég a jog/kezesség/szavat/jelzálog stb stb
Nem kell hozzá sok ész, hogy rágyere kivel lehet és érdemes kezdeni valamit illetve kit jobb elkerülni. Nem kell ész nélkül mindenbe belerohanni.
Mivel nálam a pénz szerencsére megválogathatom, hogy kinek adom. Eszem meg van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!