Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy indítsak pokerstarson...

Hogy indítsak pokerstarson számlát?

Figyelt kérdés

Szeretnék kis tétben online pókerezni a pokerstars oldalon, de egyelőre még bankszámlán sincs. Ezért szeretném megkérdezni az ebben tapasztaltakat az egész menetéről. Láttam, hogy forint alapú játékra nincs lehetőség, így a pénzátváltás sem világos számomra. (Dollárban szeretnék játszani). Szóval ez hogy működik? Dollár alapú számlát kell nyitnom, hogy pénzt utalhassak a pokerstarsos számlámra... Vagy hogy kerül át dollárba a pénzem?

Szóval összegezve: Szeretnék játszani, hogy indítsak dolláros számlát pokerstarson úgy, hogy abban a helyzetben vagyok, hogy van X FORINT készpénzem és nem értek a banki dolgokhoz, szóval légyszí írjátok le innen lépésről lépésre a menetet odáig, hogy tudjak játszani.

2015. ápr. 19. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Bemész a bankba és nyitsz egy számlát (ft alapú is jó).

2. Igényelsz egy kártyát,lehetőleg MasterCardot, mert az tudom, hogy jó hozzá.

3. Regisztrálsz PS-re és befizetsz. A bank átváltja a pénzed dollárba az aktuális napi árfolyamon.

4. Vesztesz, mert még ehhez sem értesz nem, hogy a pókerhez, részesedés számoláshoz, valószínűség és az esélyek számításához. Emellett a taktikákhoz.

5.Valami csoda folytán nyersz és szépen kitömöd az állambácsi zsebét azzal a pénzzel amit leadózol.

2015. ápr. 19. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyitsz online egy bankszámlát (pl. skrill.com), az ott megadott számlaszámukra befizeted az X forintot egy bankfiókban és onnan percek alatt be tudod fizetni a pokerstars-hoz.
2015. ápr. 19. 20:31
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm.

A 4. 5. Pont nagyon jó Xddd.

Természetesen kis téttel fogok játszani, de igazad van, valószínüleg nem sok esélyem lesz nyerni teljesen tapasztalatlanként. Ezt nem is cáfolom a pókerhez valóban nem értek, de azért már nézegettem a lehetséges kombinációk/ helyzetek valószínűségeit. Egyébként gimnáziumban 4 éven keresztül 5-ös voltam speciális tantervű matektagozaton. Szóval az ilyen szintű valószínűségszámítást könnyen megértem (ezzel most nem azt mondom, hogy nagyokat fogok nyerni, mert tudom, h ez bőven nem jelenti a játéktudást).

Igazából én pont az érdekes szituációkért játszanék, a valószínűségek gyakorlati vizsgálatáért, nem azért h én itt most hűdenagyot nyerjek. A valós pénz csak egy kis izgalomfaktor. Csak azért írtam le, mert írtad h nem értek a valószínűséghez stb., de én pont ezeket figyelném matekosként. Ami meg a banki tapasztalatlanságomat illeti, még sosem intéztem ilyen dolgokat, de ebből nem következik, h hülye lennék azokban amit írtál. Másfelől már régóta tervezem más okok miatt is bankszámla nyitását, így nem csak a pókerre dobnám el felelőtlenül a pénzem, hanem valószínű lekötném. Amúgy még 1x köszi a válaszokat, mennek a zöld kezek. 18/F

2015. ápr. 19. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy nem vagy az :) és ezt ne vedd sértésnek. Egy olyan pókeres aki nyerni akar az 2-4órát tanul és 1órát játszik. Ez nem úgy megy, hogy valaki jó matekos akkor nyerni fog, mert nincs se rutin, se stratégia, se semmi.

Ha tényleg nem akarsz nyerni akkor ez nem számít, ha mégis szeretnél akkor a tanulás elkerülhetetlen.

2015. ápr. 19. 21:22
 5/5 Balanus_concavus válasza:

MasterCard kártyára nincs kifizetés Pokerstarson, én a Visát jobban ajánlanám. Bankválasztásnál arra figyelj, hogy van olyan bank, amelynél abszolút nem lehet online-szerencsejáték tranzakciót végrehajtani (pl. K&H), én a Raiffeisent preferálom, de nézz utána a bankok profiljának és válaszd a pénzügyeidnek legmegfelelőbbet.

Sok sikert! Találkozunk az asztaloknál!

2015. ápr. 27. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!