Pokerstarson jatszottam egy ideig,a semmibol nyertem 80$-t,amit utana el is vesztettem.
Szerintem nagy csalas a jatek.
A masikat nemismerem
Egyik sem csal:)
Talán egy kicsit könnyebb az Ipoker mezőnye, de nem lényegesen.
Miért csalna? Főleg micro-n. Cash game-be lehet belőle kis haszna, ha gyakrabban mennek all-in, mert többször rakelnek a játékosok, de sng/mtt-ben még ez sincsen. Több ismerősöm havi több száz/ezer dollárt vesz ki onnan. Én Ipokeren és 888pokeren szoktam játszani, mert könnyebben verhető a mikró, pokerstarson csak pár hetet játszottam.
De miből gondolod, hogy csalnak?
Ott tobben is elkezdtek hiresztelni,az elejen meg nem hittem nekik,de egyre gyanusabba valt h lehet h igazuk van.
Az hogy full house- ra elvesztem,mert az ellenfelnek nagyobb fullja volt..az az erzes felbecszulheteetlen:D
Es nem egyszer fordult elo. Meg a KK leveri az AA t..na mindegy,lehet h csak velem bszott ki mindig a gep.
Mért ne veszíthetnél akkor?
Ahogy neked lejött a full floppon úgy a másik játékos is feljavulhat a következő 2 körben.
Az AA pedig 5-ből 1x veszít és nem csak KK ellen.
Nem éri meg csalni, mert ha kiderül elmegy az ügyfélkör és csődöt mondhatnak. Nekik bőven elég az a rengeteg rake és fee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!