Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokerstarson vagy ipokeren...

Pokerstarson vagy ipokeren könnyebb nyerni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 7. 01:20
 1/8 anonim válasza:

Pokerstarson jatszottam egy ideig,a semmibol nyertem 80$-t,amit utana el is vesztettem.

Szerintem nagy csalas a jatek.

A masikat nemismerem

2015. jan. 7. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyik sem csal:)

Talán egy kicsit könnyebb az Ipoker mezőnye, de nem lényegesen.

2015. jan. 7. 17:39
 3/8 anonim válasza:
#2 honnan veszed?
2015. jan. 7. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért csalna? Főleg micro-n. Cash game-be lehet belőle kis haszna, ha gyakrabban mennek all-in, mert többször rakelnek a játékosok, de sng/mtt-ben még ez sincsen. Több ismerősöm havi több száz/ezer dollárt vesz ki onnan. Én Ipokeren és 888pokeren szoktam játszani, mert könnyebben verhető a mikró, pokerstarson csak pár hetet játszottam.

De miből gondolod, hogy csalnak?

2015. jan. 7. 17:47
 5/8 anonim válasza:

Ott tobben is elkezdtek hiresztelni,az elejen meg nem hittem nekik,de egyre gyanusabba valt h lehet h igazuk van.

Az hogy full house- ra elvesztem,mert az ellenfelnek nagyobb fullja volt..az az erzes felbecszulheteetlen:D

Es nem egyszer fordult elo. Meg a KK leveri az AA t..na mindegy,lehet h csak velem bszott ki mindig a gep.

2015. jan. 7. 17:54
 6/8 szántóvető ***** válasza:
bocs az off-ért:pokerstarson többször előfordult hogy a flop után fullom volt,mégis vesztettem.ez tényleg felbecsülhetetlen érzés,megmagyarázhatatlan dolog.
2015. jan. 8. 06:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Mért ne veszíthetnél akkor?

Ahogy neked lejött a full floppon úgy a másik játékos is feljavulhat a következő 2 körben.

Az AA pedig 5-ből 1x veszít és nem csak KK ellen.

Nem éri meg csalni, mert ha kiderül elmegy az ügyfélkör és csődöt mondhatnak. Nekik bőven elég az a rengeteg rake és fee.

2015. jan. 9. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Mind a kettőn lehet nyerni ha jól játszol.
2015. jan. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!