Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok egy olyan fiúrol aki 1 hétig ugyanazt a pólót hordja? Van egy ilyen ismerösöm és szerintem nagyon igénytelen

Figyelt kérdés

2015. júl. 18. 13:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezzel a körítéssel igénytelen, igen. Alapból nem gáz több napig hordani egy pólót, ha nem büdös, koszos. Én is szoktam akár egy hétig is hordani ugyanazt, pedig lány vagyok.
2015. júl. 18. 23:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Lassan már én érzem magam metroszexuálisnak mert képtelen vagyok egy napnál tovább hordani egy pólót akár büdös akár nem.
2015. júl. 19. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!