Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi? Bejövök neki? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi? Bejövök neki? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval, Messengeren rámírt egy csaj, hogy tetszek neki, elkezdtünk beszélgetni, ránéztem a facebookomra láttam , hogy bejelölt. Írta , hogy egyedül van, most lett vége a kapcsolatának (nekem is sajna ma) és hogy nehéz, mert megcsalta a barátja. Én erre azt mondtam, hogy mi a jobb:

-Kapcsolatban van vele és az őrületbe kergeti a gondolat , hogy mindig megcsalja.

-Elengedi és keresi az igazit

Megkérdezte hány éves vagyok, én elmondtam neki (13) visszakérdeztem ő 16. Majd elkezdett célozgatni hogy el akar menni moziba, erre én írtam én is, csak nem szeretnék egyedül menni, ő is ugyanezt írta. Én felajánlottam, hogy ha akarja elmegyek vele moziba, ő meg leírta, hogy közösségi szolgálaton van (8-12 ig locsolás) de hazaküldték ma is (esett az eső). Ezután nekem mennem kellett dél fele mondtam 15 perc múlva jövök. Majd megnéztem 1 órakor, de nem volt fenn. Azóta sincs

Troll válaszokra nen vagyok kíváncsi

2015. júl. 13. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt mondta tetszel neki, mi a kérdés? ha eltűnik fbról az nem jelenti, hogy meghalt, csak van élete a lájkjelek világán kívül is. De valószínű, hogy csak maradt benne egy űr a szakítása miatt, amit be akar tölteni, gondold át...
2015. júl. 13. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem
2015. júl. 13. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem várom a további válaszokat.
2015. júl. 13. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. Ilyenkor csak az önbizalmát szeretné növelni, hogy lássa mennyi fiúnak tetszik.
2015. júl. 13. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!