Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác itt ahol lakom,és tavaly nyáron a nevelőapámmal a focipályánál voltunk és focizott a barátaival,és 1-2szót váltottak a nevelőapámmal. Aztán egyre többször láttam őt.. mindig nagyon nézett,még most is.. Kb minden héten vagy minden 2.héten találkozom vele véletlenül. Én úgy érzem tetszem neki,de már nagyon kiváncsi voltam,hogy mi a neve szóval volt szerencsém tegnap este megtalálni facebookon egy ismerősöm révén és be is jelöltem.. Pár óra múlva vissza is jelölt de nem reagál semmit.. Viszont tegnap este mielőtt bejelöltem lent voltam sétálni és a boltban állt de felém háttal és ahogy odapillantottam rögtön észrevett pedig háttal állt, és én ezt nem értem hogy hogyan. És akkor is nagyon nézett .. na mind1, előre is köszi a válaszokat:)))
2015. jún. 20. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem igen! Hacsak nem volt mély dekoltázsod és azért nézett, de szerintem nem azért :-) beszélgessetek, nyissál te felé! Írd meg neki, hogy szoktad látni...találkozhattok, ha már ilyen közel laktok...stb
2015. jún. 20. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos , meg , nemazért , de mi fiúk nem minden lányt nézünk meg
2015. jún. 20. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Renii11 - nem nem volt mély dekoltázsom..:DD Szerinted tényleg elkezdjek én nyitni felé vagy várjak még egy kicsit,várjak még egy találkozást .. hátha rám köszön így hogy már ismerősök vagyunk?? De azon is gondolkoztam,hogy lehet nem ismer meg ..(fb-n)
2015. jún. 20. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
ha rád köszön kezdjél el vele beszélgetni... mutatkozzál be...
2015. jún. 21. 11:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Reni11- Ma találkoztam vele és már ma is messziről kiszúrt,azt hittem rám köszön de mikor elmentünk egymás mellett csak énekelt egyet..:DD én meg elnevettem magam és később hátra néztem és ő is.. mintha megismert volna vagy nemtudom.. de nem hiszem,hogy facebookon megismert.
2015. jún. 21. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
nem baj. Ez is romantikus volt, nem? :-) Kezdj el beszélgetni, ha pölö énekelt akkor mondhatod, hogy szép volt...
2015. jún. 22. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Háát.. romantikus lett volna ha nem ezt énekelte volna ,hogy : My nigga,my nigga , my nigga..:DDDDDD
2015. jún. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!