Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki mostanában írogat egy suliba járunk de még nem beszéltünk személyesen ,nekem nem jön be de már nagyon akar velem beszélni személyesen és olyanokat ír hogy szimpatikus vagyok neki meg hogy szép vagyok és hogy hozzám mindig van kedve ha máshoz nem is, de én nem akarok tőle semmit.
2015. jún. 19. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy bejössz, de akkor lennél jó kislány, ha megmondanád neki szemtől szembe, hogy nem jössz be neki és nem akarsz semmit és nem fárasztanád szerencsétlent.
2015. jún. 19. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Nos valószínűleg legnagyobb bánatodra bejössz neki.

De azért szerintem attól hogy elsőre nem jön be neked, lehet megérné, ha megpróbálnál egy esélyt adni neki, mert lehet nem jön be neked így most, viszont ha ő tényleg kitartana melletted, és esetleg esélyes, hogy talán nem reménytelen az hogy meg tudj békélni vele, lehet sokkal boldogabb kapcsolat vár rád, mint valakivel aki bejön neked majd de véletlenül épp egy tahó bunkó lesz.

Sose értettem egyébként miért van az hogy ha valaki alapból nem tetszik egy csajnak külsőre, akkor már mindegy, hogy egyébként a srác minden másban megfelel-e az elvárásnak. Aztán persze a harmadik és negyedik bejön pasi után, a lányok 90%-a összetörve sír, hogy őt senki nem szereti, hogy ő milyen szerencsétlen, meg minden pasi egy idióta állat aki csak bántja őt. Közben pedig csak az a típus, aki bejön neki, mivel másik típusnak esélyt sem ad, igy meg sem tudhatja mit kaphatna.

2015. jún. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!