Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 eves lany vagyok es nem tetszenek a velem egy idos fiuk csak 20+ ez normalis?
A k...va kib...szott anyádat sértegesd bmeg. Milyen szellemi párbajt akarsz vívni te f...sz? Azért vagyok szánalmas mert nem nyalizok itt a hülye kus tinip...csáknak és nem erősítem azt a tévhitet, hogy mennyire érettek? Érvekek sorolj már, ne vergődj bmeg. Amúgy a f...szom se Szólt hozzád. De látom, fáj az igazság.
Most az a kérdés ez mennyire tér el a normálistól?
Figyelj, én 21 éves vagyok, nekem kell -3-5 év ahhoz, hogy azt mondjam hogy "igen ezzel nagyon működne hosszú távon is a kapcsolat."
Ha most a 15-höz hozzáadod ezt az 5 évet akkor kapsz egy 20 évet. Na most az hogy téged 1-2-3 évvel még idősebbek vonzanak az igen eltér picit az átlagostól, de nem annyira.
Tény hogy ha nem akarsz szexelni vagy erre nem vagy kész, esetleg még tartogatnád magad, akkor inkább várj még ezzel.
#21-esnek.
Na a szellemi párbajt erre a fenkölt stilusodra értettem!
Mindent elmond rólad! A stilus maga az ember!
Ha anyámat a szádra veszed mosd ki a szád elötte!
Hogy nyaliznék?
Hidd el nincs szükségem rá!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!