Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 eves lany vagyok es nem tetszenek a velem egy idos fiuk csak 20+ ez normalis?
10es vagyok
Mar nm vagyok szuz szoval ilyen akadalya sincs a dolognak ugyh inkabb egy tapasztaltabb ferfit valasztanek magam melle is
Tipikus beképzelt tinip...cs vagy, aki annyira odavan magával. Persze a veled egykorúak gyerekek, de te érettebb vagy a korodnál. Röhögnöm kell. Igen a férfi a nő kell, de te nem vagy az. Az egyetlen dolog, amit nyújtani tudsz az a hamvas, remélhetőleg nem sokszor és sokak által használt puncid. Az meg édeskevés. A hozzád hasonlókat szokták a rutinosabbak pár mondat után behülyíteni majd megdugni koton nélkül. Aztán sírhatsz, higy vajon terhes vagy-e.
Utolsó. Te meg ne nyaljál már Ennyire. Ettől nem fogsz jó pontokat szerezni.
Miert is vagyok bekepzelt p.csa? Ezt melyik mondatbol szurted le h az erettebb pasik jonnek be v h nem vagyok szuz?..
Fogadjunk h te is fiatalka vagy es ezert jaratod a szad mert a korombeliek tobbsege nem rad bukik es akinek az idosebb pasik vonzoak azok mar rogton k..rvak mert nincs eselyed naluk..
Es az h kikhez vonzodok sztem nem hatarozza meg az ertelmisegi szintem (ahogy latom a tied igen) ugyh nem tudom honnan jott h meg buta is vagyok azon felul h egy rb@nc es majd vedekezes nelkul vki ala fekszek..
Tudom hihetetlen de kepzeld nem csak d.ugni vagyok jo a testemen kivul is vannak ertekeim es Ertelmes beszelgetest is lehet folytatni velem, veled ellentetben. Ha mas a velemenyed a temaban szived joga kozolni azt de nem ilyen stilusban foleg h fingod nincs rola h milyen vagyok..
#6-#9 szánalmasak vagytok!
Te legfőképpen #6(40%)!
Ha valaki itt arogáns akkor az te vagy! Ne csodáld ha kiforrot személyiséget keresnek a lányok! Nem egy ilyen primitiv kis "macho"-t!
De nem vivok szellemi párbajt fegyvertelennel!
Az előző vagyok! Bocsi!
#9-es a 40%! Rád gondoltam nem a #6-ra!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!