Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 eves lany vagyok es nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 eves lany vagyok es nem tetszenek a velem egy idos fiuk csak 20+ ez normalis?

Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 23:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Normális.
2015. júl. 13. 00:48
 12/26 anonim ***** válasza:
10-es, nagyon jól teszed! Te idővel szexelni akarsz majd, és nem gyerekekkel bohóckodni. ;D 26/F
2015. júl. 13. 00:48
 13/26 anonim ***** válasza:
36%

10es vagyok

Mar nm vagyok szuz szoval ilyen akadalya sincs a dolognak ugyh inkabb egy tapasztaltabb ferfit valasztanek magam melle is

2015. júl. 13. 01:09
 14/26 anonim ***** válasza:
52%

Tipikus beképzelt tinip...cs vagy, aki annyira odavan magával. Persze a veled egykorúak gyerekek, de te érettebb vagy a korodnál. Röhögnöm kell. Igen a férfi a nő kell, de te nem vagy az. Az egyetlen dolog, amit nyújtani tudsz az a hamvas, remélhetőleg nem sokszor és sokak által használt puncid. Az meg édeskevés. A hozzád hasonlókat szokták a rutinosabbak pár mondat után behülyíteni majd megdugni koton nélkül. Aztán sírhatsz, higy vajon terhes vagy-e.

Utolsó. Te meg ne nyaljál már Ennyire. Ettől nem fogsz jó pontokat szerezni.

2015. júl. 13. 01:30
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

Miert is vagyok bekepzelt p.csa? Ezt melyik mondatbol szurted le h az erettebb pasik jonnek be v h nem vagyok szuz?..

Fogadjunk h te is fiatalka vagy es ezert jaratod a szad mert a korombeliek tobbsege nem rad bukik es akinek az idosebb pasik vonzoak azok mar rogton k..rvak mert nincs eselyed naluk..

Es az h kikhez vonzodok sztem nem hatarozza meg az ertelmisegi szintem (ahogy latom a tied igen) ugyh nem tudom honnan jott h meg buta is vagyok azon felul h egy rb@nc es majd vedekezes nelkul vki ala fekszek..

Tudom hihetetlen de kepzeld nem csak d.ugni vagyok jo a testemen kivul is vannak ertekeim es Ertelmes beszelgetest is lehet folytatni velem, veled ellentetben. Ha mas a velemenyed a temaban szived joga kozolni azt de nem ilyen stilusban foleg h fingod nincs rola h milyen vagyok..

2015. júl. 13. 04:25
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
A komplett 10-es hozzászólásodból szűrtem le. Te a kollektív tizenéves hímnemű populációt kapásból gyereknek bélyegzed meg, holott te is az vagy. A hozzászólásodból süt az arrogancia és a téves felsőbbrendűség tudat. Aki érettebb az nem hangoztatja ezt a tényt, mert tisztában van vele. És el vagy tájolva. Attól, hogy már belédmártotta valaki a f...szát még nem vagy érettebb, attól se ha állításod szerint lehet veled értelmes dolgokról beszélgetni, hanem azaz éretlen, akivel nem lehet. Mellesleg egy tizessel vagyok öregebb tőled. Igen, fiatal vagyok, de hozzám képest te csak egy kis taknyos vagy, így duplán nevetséges, higy te dobálózil a fiatalka jelzővel. Majd esetleg 30 év múlva, amikor alsó hangon is öt évet fogsz lehazudni a saját életkorodból. Bár nekem akkor se mondhatod.
2015. júl. 13. 04:59
 17/26 anonim ***** válasza:

#6-#9 szánalmasak vagytok!

Te legfőképpen #6(40%)!

Ha valaki itt arogáns akkor az te vagy! Ne csodáld ha kiforrot személyiséget keresnek a lányok! Nem egy ilyen primitiv kis "macho"-t!

De nem vivok szellemi párbajt fegyvertelennel!

2015. júl. 13. 05:37
 18/26 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok! Bocsi!

#9-es a 40%! Rád gondoltam nem a #6-ra!

2015. júl. 13. 05:41
 19/26 anonim ***** válasza:
22%
15 évesen a 20 éveseket már öregnek tartottam,de ez én vagyok :)
2015. júl. 13. 05:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem gáz :) 27/F
2015. júl. 13. 06:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!