Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 eves lany vagyok es nem tetszenek a velem egy idos fiuk csak 20+ ez normalis?
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 23:16
1/26 anonim válasza:
többre mész a 20+osokkal mint a saját korosztályoddal. azok még kisfiúk
2/26 anonim válasza:
Normális bár kíváncsi lennék a gondolkozásodra.
3/26 anonim válasza:
Igen, ez normális, neked egy férfi kell. 26/Ferfi
4/26 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy szexuálisan is kész vagy, akkor igen normális. Ellenkező esetben egy nagy paradoxon, mivel két ember két különféle vággyal van a párkapcsolatban.
Én 21 évesen imádom a fiatalabb nőket, mármint engem jobban vonz a 16 +/- 1 éves korosztály, csak sajnos az esetek egy jelentős részében a lány nem tudja kielégíteni a kapcsolati igényeimet. 17 éveseknél ezzel már talán nincs gond.
6/26 anonim válasza:
Húúú!! Ezt a nagy együtt érzést. Mennyi sok perverz van.Méghozzá papókák. Komoly nincs jobb dolguk nekik? Én azért nem lennék ennyire nagy pofa 25 évesen.
7/26 anonim válasza:
Attól függ valóbban, hogy csak külsőre tetszenek-e jobban vagy minden tekintetben az idősebb korosztályt preferálod. Ugyanis mind igények, mind életmód területén hatalmas különbségek vannak egy tinilány és egy felnőtt férfi közt, amelyek akadályozhatják a párkapcsolat működését.
8/26 anonim válasza:
A kis 15 éves fiúkák már rég alszanak, anyuci betakargatta őket. ;D
9/26 anonim válasza:
Jaja, a kérdező meg bőven kislány.
De látom Megjelent a sok kiéhezett Balf...sz, akik tiniknek verik s nyálukat, higy mekkora kanok, mert egy Velük egykorú nőt nem tudnak megtartani.
10/26 anonim válasza:
Nem gaz en is ilyen vagyok csak 17 eves. Biztos nem kezdenek 20 alatti pasival nekem ok meg nagyon gyerekek. En kulsoleg es gondolkozasban is erettebbnek tartom magam ugyh ferfiban is ezt keresem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!