Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit ért a tapizás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit ért a tapizás alatt?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit 1éve ismerek, és most elkezdtünk beszélgetni, és mind a kettőnknek be jön a másik, és elmondtam neki hogy még nem volt soha barátom és még soha sem csókolóztam, és vissza kérdezett hogy "akkor ezek szerint még fiúk sem tapiztak soha? "

Szerintetek miket ért a tapizás alatt?

Normális válaszokat légyszi, a srác 16 éves, és én is 16 vagyok.

2015. júl. 10. 09:47
 1/8 Férfi15 ***** válasza:
100%
Megmarkolja akár a fenekedet vagy a melledet azt jelenti vagy éppent simogat
2015. júl. 10. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

A tapizás alatt a "pettinget" érti !!!

Pettingezés közben minden belefér ami nem szex, csak a fantázián múlik minden ! :)

2015. júl. 10. 10:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

És szerintetek első talin mit hagyjak?

(személyesen nem ismerem a srácot, de most fogunk talizni pár nap múlva. Nem szeretném ha nagyon nyomulna, de azt se szeretném ha csak mint két fadarab ülnénk vagy mennénk egymás mellett.)

2015. júl. 10. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt hogy simogatás, csak nem úgy mint az anyukád csinálja, és nem is feltétlenül ott ;)
2015. júl. 10. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

#2. válaszoló vagyok !!!

Szerintem az első randin, de csak akkor ha neked is szimpi a srác, akkor az első csók az első randin legyen !!! Azonban ez mind rajtad múlik !

Mi akárhogy adunk neked milllió tanácsot úgysem azt fogod csinálni, mert jönnek majd váratlan helyzetek és akkor úgyis kikívánkozik az aminek ki kell !!!

2015. júl. 10. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Na szerinted mit? Fogdosni téged...mell, fenék, ilyesmi.

#3: Mit hagyj az első talin? Semmi ilyet! Az egy tapló, aki randin letapizza a csajt, legalább várja meg, míg összejöttök...

2015. júl. 10. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy mit hagyj - ami jólesik, ha nem szimpi a srác akkor pl semmit, ha meg igen, akkor ahogy érzed ;) persze arra azért vigyázz, hogy teherbe azért ne ess! XD
2015. júl. 10. 10:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

A csóktól kicsit parázok..:( mondta is hogy megcsókolna, csak attól fél hogy vissza utasítom :( pedig azért elég tapintatos srácnak tűnik, és mondta is hogy neki az jó, ami nekem.

2015. júl. 10. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!