Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak ilyenkor?...

Mit csináljak ilyenkor? Sajnos nincs ötletem hogy csinaljam.

Figyelt kérdés

Van az osztályomban egy fiú, aki mar időtlen idők óta tetszett nekem. Most azonban rám írt Facebook-on hogy tetszem neki meg ilyenek. Sajnos pár hónappal ezelőtt az egyik legjobb barátnőmet csúnyán átejtette ez a fiú, de nekem azt mondta hogy ez más meg ilyenek.És elég perverz is. Szóval folyton írja hogy milyen jó fenekem van meg ilyenek. Én nekem ez már kezd furcsa lenni és nem is szeretem őt annyira de amikor ezt megmondanám neki azt mondja hogy nem tehet róla de csak én kellek neki meg hasonlók. Nem szeretném megbántani de én nem szeretnek tőle semmit most hogy így megismertem, ezt az oldalát. ő ezt az egészet titokban is akarja tartani, de nem értem miért. Hogy mondjam meg neki hogy hagyjon ha nem akarom bántani, vagy mit csináljak? Legyszíves adjatok tanácsot, előre is köszönöm

13/L

2015. ápr. 29. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a fenébe, ha nem ért a szép szóból. Csak a bolondját járatja veled. (Attól pedig nem perverz valaki, hogy megjegyzéseket tesz a külsődre, mint, hogy jó a feneked, vagy ilyesmi.)
2015. ápr. 29. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Folyton le akar taperolni. És elég perverz dolgokat ír..
2015. ápr. 29. 20:14
 3/4 anonim válasza:
Küld el a p.csába
2016. júl. 31. 00:18
 4/4 anonim válasza:
Az ilyenek nem a szerelemre mennek hanem a sexre. de 13 évesen??
2016. júl. 31. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!