Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel már régebb óta alakulgat valami múlt héten az első csók is elcsattant.De pár napra rá megtudtam hogy csak kihasznált és összejött egy másik lánnyal a hátam mögött.Ezt a haverja mondta el.Eléggé megviselt a dolog.....
Aztán jól meg is mondtam neki a magamét,amit sajnos csak facebookon tudtam,mivel távolabb lakunk egymástó.Ezek után azt találtam ki,hogy összehívom a baráti társaságot haverját,haverjait egy kis strandolásra és,hogy megmutassam neki,hogy ő engem már nem érdekel és leszarom.A lényeg,hogy tök jól el leszek,szórakozok a többiekkel.Arra lennék kíváncsi,hogy szerintetek milyen ötlet ez!!! 16L
Hát most nem azért, de én a helyedbe úgy intézném, hogy mindenki ott legyen, csak ő ne és valamelyik haverjával kavargatnék nyilvánosan, hogy utána ő is tudomást szerezzen róla.
2015. júl. 9. 13:04
2/13 anonim válasza:
Szerintem egész jó ötlet. Majd látod a jelekből, hogy milyen lesz. Féltékeny, irigy a haverokra, vagy lesz*rja az egészet, amit, ha foglalkoztatja a veled való "kapcsolat", erősen kétlek. Hagyd, had küzdjön csak. Te ne kezdeményezz, ez a fontos. Ha a 2.-3. Csók is lesz, és azután is csak átver, és játszik, akkor hayd a fenébe. Ha meg féltékeny lesz, hogy jól elvagy és akar tőled valamit /remélem nem csak megdugni/ akkor meg hajrá!!! ;) szurkolok hogy jó legyen. 16/L
2015. júl. 9. 13:04
3/13 anonim válasza:
Szánalom.
2015. júl. 9. 13:56
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat :D utolsó válaszoló szerinted akkor miért szánalom??
2015. júl. 9. 14:03
5/13 anonim válasza:
Szerintem enélkül is simán le tudod carni. Ezek után még érdekel ő, hogy mit gondol meg ilyenek? Nézzed inkább szerintem levegőnek, meg gondolom, a haverjai kapisgálnák, hogy azért hívod csak őket, és lehet, hogy kihasználásnak vennék, hogy felhasználod őket arra, hogy megmutasd a másik csávónak, hogy elvagy nélküle, szóval lehet, hogy bele se mennének, szóval inkább nem kell bosszú, simán csak tedd túl magad rajta, minek foglalkoznál ővele? Számításba se vedd, nem érdemli meg, meg h rá energiát meg töprengést is akár pazaroljál, tök fölösleges, nem számít, hagyjad. Meg tényleg, nem tutkó, hogy a haverjai támogatnának, mert tényleg ebből is lehet kihasználást kivenni, szóval szerintem inkább ne is foglalkozz, ne is törődj ővele, ha nem érdemel annyit.
2015. júl. 9. 14:16
6/13 anonim válasza:
Ja és mégegy, előző vok; ő már a múlt, a jelenben legyél ott, őt meg hagyd a hátad mögött, és hogyha pl, na, ezt hallottam valakitől, hogy most hogyha magad elé nézel, látsz ott egy kupac akármit, de ha 180° -os fordulatot teszel, a másik oldalon meg ott nyílik egy virág:) Na minden jót!:)
2015. júl. 9. 14:20
7/13 A kérdező kommentje:
Igen tényleg igazad lehet,hogy hagynom kène az egészet.De azért bennem van úgymond a bizonyítási vágy,bosszú,hogy megmutassam neki már nem érdekel és leszarom öt.De..igen talán okosabban cselekszem ha hagxom az egészet.És köszönöm mindenkinek az eddigi tanácsokat válaszokat :D
2015. júl. 9. 15:19
8/13 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még ilyenek hogy ki mit gondol erröl az ötletröl :)
2015. júl. 9. 15:19
9/13 anonim válasza:
A haverja vajon miért mondta el ezt?
Lehet csak ő találta ki az egészet. Lehet valaki olyannal találkozott akit már korábbról ismert,
Ha te tök jól elleszel, szórakozol a többiekkel, akkor ő miért ne tenné ugyan ezt?
2015. júl. 9. 15:50
10/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy ő találta ki mert még beszélgetést is másolt át nekem amit a fiú a csajjal beszélt és hátt eléggé úgy tünt hogy egymásra vannak kattanva meg a fiú írta is nekem,hogy össze akart jönni velem de azt a csajt szereti mert amint meglátta elsö látásra beleszeretett.De viszont több százszor bocsánatot kért és látszott rajta hogy nagyon megbánta meg hasonlók úgyhogy nem tudom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!