Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos talit szeretnénk, de nem tudjuk hol lehetne egy fél- egy órára összefutni, van-e ötlet?
Naplás-tó? Hétvégente sajnos egyre frekventáltabb, de hétköznap sztem nyugis, max. pár pecás jár arra. Mellette az erdőben van tanösvény ill. földutak, ott lehet háborítatlanul andalogni, romantikázni.
Én inkább egy történetet mesélnék el. :)
Együtt jártunk német tanfolyamra az illető szép fiatal hölggyel, aki, miután elég jól elökörködtünk, egyszer rábeszélt, hogy nézzem meg a standjukat a BNV-n. Útba esett majdnem, hát megálltam, benéztem. Vagy 3 perce beszélgettünk, mikor úgy döntöttem, én ezt megkérdezem. És mondtam: figyelj, ezt a fajta kétségbeesős, segélykérős, végtelen szomorúságot, amit a szemeidben látok, ezt egy nőnél csak az okozza, ha olyan pasiba zúg bele, akibe nem szabadott volna... :)
Ami a meg nem látást illeti, megmaradt egy idézet bennem Monica és Billy ügyével (anyám, annak is már 20 éve) kapcsolatban:
Mint olyan sokan mások, azt hitték, lehet valami, ami csak kettőjük ügye lesz.
Mint olyan sokan mások, tévedtek.
Egyébként Budakeszi, Vadaspark. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!