Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen nehezen megy a felejtés?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nehezen megy a felejtés? 13/f

Figyelt kérdés

Több mint 2 hónapja megtudtam,hogy a lány akit szeretek elmegy hatosztályosba.4,5 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba.Egyszerűen nem tudok kiszetetni belőle.Mindennap rá gondolok.Olyan szinten hiányzik,hogy volt már,hogy elsírtam magam e miatt.

Ha előbb vallok neki szerelmet lehet nem így alakul.Nem szerettem még soha senkit így! :(

2015. júl. 6. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, attól, hogy szerelmet vallasz, nem adja fel a tanulmányait.

De nagyon aranyos vagy, ezt be kell valljam.

2015. júl. 6. 11:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha 2 éve vallok neki szerelmwt lehet megse probálja
2015. júl. 6. 11:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk igazad van:(.Nem fogom tudni elfelejteni:(
2015. júl. 6. 11:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz még iszonyúan fiatal vagy, hogy ezen törd a fejed.. Biztos, hogy nem Ő volt az igazi.. még csak most jön az élet.
2015. júl. 6. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Hidd el, idővel könnyebb lesz. Én is voltam reménytelenül szerelmes ilyen idősen, és még itt vagyok :D
2015. júl. 6. 11:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Tudom.de remélem,hogy minél előbb elfelejtem
2015. júl. 6. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát ez van haver... :D Majd elfelejted, még csak 13 éves kisfiú vagy. Nem értem hogy ezek a 13-14 éves kisgyerekek mért játszák túl ennyire. "Én sokat szenvedtem a szerelem miatt" meg "Nagyon hiányzik" meg f#szom tudja... Leállhatnátok de komolyan
2015. júl. 6. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

7-es!

Ők még fiatalok nagyon, nincs viszonyítási alapjuk, hogy mi számít komoly kapcsolatnak, meg mi nem.

Nekik érthetően a saját életük a fontos és ezért mondom mindig, hogy attól mert valaki 12-13 éves még érezhet, vágyódhat olyan szenvedélyesen valaki után mint egy idősebb ember.

Majd később rájön, hogy mennyivel másabb az a kapcsolat mint egy későbbi, érettebb korában.

Hisz legtöbbünknek volt gyerekkori szerelme és megmosolyogtak minket a felnőttek, de attól mi még éreztük amit éreztünk és nagyon fontos volt számunkra.

26/F

2015. júl. 6. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Jójó értem, nekem is volt még ovodában, általánosban szerelmem de hát nem dramatizáltam túl ennyire mint manapság... Már 12-13 évesek sirnak a szerelem miatt, hogy őket csak átverik a pasik, meg a facebookon is ezt a sok szerelmi bánatos képeket osztogatják. 13 ÉVESEK!! De komolyan!
2015. júl. 6. 14:18
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Ebben igazad van. Ki tudja mitől van ez a jelenség? Régen is volt rinya, de most mintha sokkal több lenne.
2015. júl. 6. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!