Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel enyhítsem ezt az érzést?
Kb 1,5 hónapja szakítottunk az exemmel egy majdnem 1,5 éves kapcsolat után. Nem voltam belé már szerelmes, nagyon sokat veszekedtünk, sokszor megbántott, de szerettem. Én is akartam a szakítást és helyes döntés volt, jóban váltunk el. Azóta ismerkedem is, de nagyon nehéz, valahogy mintha bűntudatom lenne, amikor más fiúval vagyok... Illetve ugye tartjuk a kapcsolatot, kb 2 hetente beszélünk egy kicsit és olyankor összeszorul a gyomrom, rossz kedvem lesz, legszívesebben sírnék, elkezd hiányozni.. Miért van ez, amikor amúgy nem szeretem már? És mikor múlik el?
18/L
Ez mindig is egy mélypont lesz, de majd kevésbé fog fájni.
Ilyenkor a legjobb (szerintem) az, ha együtt vagy a barátaiddal, szórakozással töltöd a szabad időd, vagy azzal ami kikapcsol.
Az is segít ha van egy új pasid vagy csak barátod, akire támaszkodhatsz, ezt megtudod vele beszélni és nem szeretkezéssel, hanem programokkal és romantikus dolgokkal pl. összebújás töltitek az időt, hogy az az űr, amit hagyott az exed, feltöltődjön.
#1: köszönöm a választ :)
#2: miért, hogy kellett volna szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!