Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel enyhítsem ezt az érzést?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel enyhítsem ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 hónapja szakítottunk az exemmel egy majdnem 1,5 éves kapcsolat után. Nem voltam belé már szerelmes, nagyon sokat veszekedtünk, sokszor megbántott, de szerettem. Én is akartam a szakítást és helyes döntés volt, jóban váltunk el. Azóta ismerkedem is, de nagyon nehéz, valahogy mintha bűntudatom lenne, amikor más fiúval vagyok... Illetve ugye tartjuk a kapcsolatot, kb 2 hetente beszélünk egy kicsit és olyankor összeszorul a gyomrom, rossz kedvem lesz, legszívesebben sírnék, elkezd hiányozni.. Miért van ez, amikor amúgy nem szeretem már? És mikor múlik el?

18/L

2015. júl. 4. 23:10
 1/4 anonim válasza:

Ez mindig is egy mélypont lesz, de majd kevésbé fog fájni.

Ilyenkor a legjobb (szerintem) az, ha együtt vagy a barátaiddal, szórakozással töltöd a szabad időd, vagy azzal ami kikapcsol.

Az is segít ha van egy új pasid vagy csak barátod, akire támaszkodhatsz, ezt megtudod vele beszélni és nem szeretkezéssel, hanem programokkal és romantikus dolgokkal pl. összebújás töltitek az időt, hogy az az űr, amit hagyott az exed, feltöltődjön.

2015. júl. 4. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán mert nem úgy válltatok el,ahogy kellett volna
2015. júl. 4. 23:36
 3/4 A kérdező kommentje:

#1: köszönöm a választ :)

#2: miért, hogy kellett volna szerinted?

2015. júl. 4. 23:42
 4/4 anonim válasza:
Nincs mit ;) Ha bármiben tudok segíteni, írj :)
2015. júl. 5. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!