Valószínű gombás vagyok, mit tegyek, hogy enyhítsem az égő érzést?
Figyelt kérdés
Hétvégén nem tudok elmenni dokihoz, de elég kellemetlen és zavaró az égő, viszkető érzés. Valami módszert tudtok, amivel enyhíthetem kicsit?2013. nov. 23. 18:04
1/7 anonim válasza:
Be kéne kenned valamilyen gombásodás elleni krémmel. Egyéb kenceficét ne használj,mert az irritálhatja.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak Elocome, meg valamiféle természetes alapanyagú fertőtlenítő krém van (nem vagyok biztos benne, de úgy rémlik lábápoló, azt meg nem kenném oda :D), szóval nem nagyon állnak rendelkezésemre ilyenek.
2013. nov. 23. 18:24
3/7 anonim válasza:
Aloe vera sincs? A másik kettővel nehogy bekend! Az Elocom szteroidos krém,ami "hizlalja" a gombákat,lehet hogy a tüneteket csökkentené.de a fertőzés romlana.
4/7 anonim válasza:
Még valami eszembe jutott! Van otthon Kefír vagy joghurt? ha igen azt tehetsz rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Aloe vera van itthon, lehet megpróbálom... Találtam szantálfa szappant, elvileg az fertőtlenít és pillanatnyilag enyhít is...
2013. nov. 23. 18:42
7/7 anonim válasza:
A kefír nem jó, viszont a yoghurtot orvos is ajánlotta!
Canesten combit vehetnél gyógyzertárban é kb 3 nap alatt elmúlik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!