Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vélemény erről a felsőtestről?
Sajnos eléggé önbizalom-hiányos vagyok, helyesnek sem mondanám magam (inkább átlag, de a képekből ez nem derül ki), de sajnos nem vagyok magammal megelégedve. Január óta edzegetek itthon, néha eljárok konditerembe is, pihenek eleget, rendes étrendem is van, de sajnos nem igazán fejlődök túl gyorsan. Itt van 4 kép, ma készítettem őket, véleményeznétek? Kérlek írjátok le, hány évesek vagytok:)
Egész jó! :) Csinálj pár széles fekvőt (az állítólag a mellkasra megy...legalábbis én ezt hallottam) és úgy már nagyon jó lesz :D
De amúgy...már egy terhesség is lement amióta ezek a képek készültek (9 hónapja tetted fel) :P Szóval,ha azt írod,hogy szálkásodtál,akkor had lám az újakat ;) :D Vagy ha nem,akkor is jöhetnek új képek,mert lehet hogy csak te nem veszed észre a változást,mert minden nap látod :)
17/L
Nem változtál?? :O Mesélj még...:D
Szerintem eléggé megizmosodtál ;) De komolyan :D Nézd csak meg (akár nagyításban) a hasad meg a mellkasod...szerintem sokat fejlődtél és ez így már tényleg nagyon-nagyon közel áll a tökéleteshez ;) Legyőzted azt a fránya genetikát :D
(Előző voltam :))
Köszi, kedves utolsó:D
Azért nehéz elhinni, mert sok olyan ember vesz körül, aki nálam (szerintem) jobban néz ki, és na..:D Azért igyekszem;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!