Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 12 éves vagyok és a barátom 16 éves?
Figyelt kérdés
Igazából én véleményem szerint 14-nek nézek ki, és gondolkodásom sem mint egy 12 évesé.. Csak kicsit furának érzem, hogy a barátom 4 napja lett 16 éves én meg még csak 12.2015. júl. 1. 23:26
12/14 anonim válasza:
én nem akaok egyik hozzászólónak e beszolni DE EZ A TINI PÁRKAPCSOLATOK kategoria
am a kérdésedre is legyen válasz küldj képet magatokrol és majd ugy kicsit eldönthetőbb hogy mennyire vagy gyerekes
15l
13/14 anonim válasza:
Utolsónak: Igen, már áthelyezték, de kislány eredetileg a felnőtt alá írta.
14/14 anonim válasza:
figyelj ha negyobb leszel nem lesz gáz mondjuk mikor te leszel 16 éves ő meg 20 akkor már nem lesz gáz most sem az én többb mint egy fél éve léptem be a 13 életévbe és van egy barátnőm aki 11 éves vagyis volt de szakitottunk :( de még tartjuk a kapcsolatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!