Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha 12 éves vagyok és a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 12 éves vagyok és a barátom 16 éves?

Figyelt kérdés
Igazából én véleményem szerint 14-nek nézek ki, és gondolkodásom sem mint egy 12 évesé.. Csak kicsit furának érzem, hogy a barátom 4 napja lett 16 éves én meg még csak 12.

2015. júl. 1. 23:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

És máris felnőttnek érzed magad, hogy ide írsz kislány?

Elég gáz, 12 évesen minek neked párkapcsolat, mit tudtok benne csinálni?

2015. júl. 1. 23:30
 2/14 anonim válasza:
86%
Ez mért a felnőtt párkapcsolatok kategóriában van? Gáz, de hát minden kamasz lázadozik valahogy az öregek tudása ellen. Ebben a korban inkább a tanulmányaidra kellene koncentrálnod, nem a pasizásra.
2015. júl. 1. 23:36
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Dehogy gáz! 12 évesen akár szülhetsz is.
2015. júl. 1. 23:56
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem gáz, szánalmas és elszomorító, én inkább így írnám le + 12 évesen szerintem evezz más vizekre, amíg nem leszel 18+, mert látom olvasni nem tudsz, pasizni viszont igen, ez is valami...
2015. júl. 2. 00:11
 5/14 Missi_Key válasza:
86%

gáz hogy 12 éves vagy...legyél inkább 11 vagy 13. a 12 az olyan izé..

amúgy ha ezt meg kell kérdezned, akkor gáz.

de ugyan ezt írnám egy 30 évesnek is, ha bekérdezné hogy gáz -e ha egy 35 évessel kamatyol.

ha mások véleményére alapozod a sexualitásod az már réges régen rossz.

nekem 12 évesen eszembe nem jutott másokat kérdezgetni hogy gáz vagyok-e

2015. júl. 2. 00:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Oké,nem azt kértem, hogy engem lehordjatok. Nem, nem érzem magam felnőttnek, csak nehezen tudtam ezt máshova besorolni.
2015. júl. 2. 00:41
 7/14 anonim válasza:
58%
Van egy tini parkapcsolatok kategoria, direkt e miatt. Amugy szerintem eleg gaz ebben a korban. A szuleid tudjak, hogy pasizol?
2015. júl. 2. 00:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezted, bizonytalan vagy. Te is érzed, hogy gáz, csak nem vallod be magadnak. És igen, gáz 12 évesen pasizni. Főleg 16 évessel, egy veled azonos korúval még talán beleférnétek az "aranyos" kategóriába... 15-6 évesnek már vannak más "igényei", a következő kérdésed az lesz, hogy "Terhes vagyok?" Meg aztán az sem vall érett gondolkodásra, hogy a kategóriákat sem nézted át... Így magaddal totál ki, nyilván nem ezt akartad hallani amiket itt kaptál. Ebben a kategóriában olvashattad az előttem szólókat, több a tapasztalt, felelősségtudatos ember őszinte véleménnyel.
2015. júl. 2. 03:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy van nektek külön kategória...

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2015. júl. 2. 03:51
 10/14 anonim válasza:
100%
Az a gáz, hogy 12 éves vagy és van pasid:( Okés hogy érettebb vagy és szerinted a gondolkodásod is érettebb az átlag 12 éveseknél,de akkor is kislány vagy még és bőven ráérsz a pasizással.
2015. júl. 2. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!