Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen dolog szerintetek?
A hazunkbam cserélik a fürdőszobában a csempét és a kádat... Ezért most nehézkesen tudjuk megoldani a tisztalkodast egy ideig. Arról lenne szó hogy a baratomnal furodtem, láttam hogy víz van a kadukban. Kérdeztem tőle hogy fürdött korábban vagy előre megengedte nekem vagy mi... És azt mondta hogy tesója fürdött....
Én pedig nem akartam megbantani ezért abba furodtem meg...
Most nem az hogy finnyás vagyok vagy valami, de azért mát ne más koszos vizében kelljen már furodnom kicsit azért rosszul is esett. Na mindegy mi erről nektek a véleményetek?
Ugye nem lesz semmi bajom tőle?:S
Bele fogsz halni... :|
Új vizet is lehetett volna engedni.
szerintem eleg troger dolog
en tuti engedtem volna ujat foleg a baratnomnek....
de azert nem eri meg rajta osszeveszni
Jól értem(javíts ki ha tévedek), hogy a barátod közölte veled, hogy a tesója fürdővizében fogtok megfürödni és te ahelyett, hogy szóltál volna neki, hogy engedjen másikat inkább megfürödtetek benne és most mérges vagy rá?
Ott volt a lehetőség! Miért nem szóltál neki? Ezzel nem bántanád meg.
És ugyan mi bajod lenne? nem értelek :/
Egyetértek, hogy igénytelen dolog volt, de nem éri meg összeveszni miatta. Lehet, hogy náluk így szokás, és azért nem vette észre magát.
Nem lesz semmi bajod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!