Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek mi a véleményetek az átlagosnál kicsit nagyobb mellekrol? Nektek bejon? 16/L
Figyelt kérdés
Ezt a kerdest azert teszem fel mert sok embertol hallottam hogy ez hulyeseg mert nekik inkabb a kis mellek jonnek be. Ezert elbizonytalanodtam hogy lehet hogy akkor talan az en melleim nem jok.
Kerlek ne gondoljatok rolam rosszat a kerdes miatt.csak azert kerdezem mert tenyleg erdekel hogy ez hogy van nalatok !!
2015. jún. 24. 23:31
11/20 anonim válasza:
Ez csak itt terjedt el a GYIK-en, hogy lassan már azt írják, hogy az a jó nő akinek kis melle van, mert azt szeretik a pasik. Ez egy hülyeség! Egyrészt itt azért írják (a kis mellű nőknek), hogy vigasztalják őket, másrészt itt sok a kiéhezett pasi, akiknek minden mindegy, jóhogy azt írják, hogy imádják a kis melleket. de én az életben általánosságbvan nem ezt tapasztalom, igenis előnyben vannak a nagy (nagyobb) mellű nők még mindig a férfiaknál.
12/20 anonim válasza:
kis mell nem mell
ez ugyan az amikor itt felteszik azt a kérdést hogy a 11cm a péniszem az elég ugye?
ilyenkor vigasztalóan azt mondják persze elég
de otthon meg lecsókolbászt tartanak mert meg se érzik a 11cmet
13/20 anonim válasza:
12. Ja, a kis péniszre is azt szokták írni, hogy valakinek biztos az is jó lesz az is (de sose azt, hogy nekik jó)...:d
14/20 anonim válasza:
nekem a fenék legyen joo: feszes, formás!
-nalam a mell masodlagos, persze ne legyen az a borogatás szint méretű
15/20 anonim válasza:
Egy normális fiú nem a melleidért fogja megkérni a kezed, hanem a megnyerő személyiséged miatt, hidd el!
16/20 anonim válasza:
Hidd el a legtöbb férfi - engem is beleértve - mindig is a nagy melleket szerette és fogja szeretni. Persze nem a szilikonra gondolok. Számomra egy kis mell kimondottan taszító.
17/20 anonim válasza:
Mekkora az atlagosnal kicsit nagyobb?
18/20 A kérdező kommentje:
80-C/D attol fugg hol veszek melltertot es nem vagyok dagadt ehez :/
2015. jún. 25. 14:57
19/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek ez ekkora meretu mellek elozo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!