Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek mi a véleményetek az átlagosnál kicsit nagyobb mellekrol? Nektek bejon? 16/L
Ezt a kerdest azert teszem fel mert sok embertol hallottam hogy ez hulyeseg mert nekik inkabb a kis mellek jonnek be. Ezert elbizonytalanodtam hogy lehet hogy akkor talan az en melleim nem jok.
Kerlek ne gondoljatok rolam rosszat a kerdes miatt.csak azert kerdezem mert tenyleg erdekel hogy ez hogy van nalatok !!
Nekem nem ez az elsődleges :) Úgy értem elfogadom az ikreket a gazdájukkal együtt, ha olyan az a gazdasszony, ha meg nem, akkor mindegy milyen melle van.. max megnézem ha tetszik, és ennyi :D
20/F
megsúgom nálam hogy van: Szépnek találom az arcod, nem vagy nehezebb (súlyban) mint én?
Jó a jellemed, vicces vagy, törődő kedves? Tökéletes barátnő!
A mell meg a fenék nálam az utolsó :) ne aggódj ezek miatt szerintem. Változtatni nem nagyon tudsz rajt úgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!