Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 anonim válasza:
Egy kis átalakítással nem lenne rossz srác. Valami normális előnyös haj, szemöldökkel kezdeni valamit (egy kis ritkítás nem árt) meg egy mosoly aztán kész. :)
Persze így is csak egy elragadó személyiséggel jönne be.
13/20 anonim válasza:
@Utolsó. Ezt te sem gondoltad komolyan.
Meg smink is kéne neki,rúzs, meg cica nadrág.
Jóhogy nem már arc plasztikára küldöd.
Kíváncsi lennék te hogy nézel ki élőben.
14/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon arii vagy! :) :*
16/20 anonim válasza:
Nekem bejön, a hajat felül tenyleg noveszthetne, es akkor a szemöldöke sem lesz Ennyire feltűnő, illetve mindig mosolyogjon a képen, mert igy tenyleg nem a legjobb a kep.
Am szerintem nem kell kiszedni a szemöldökét, tuti a hajon mulik.
18/20 SoundscapeToArdor válasza:
Hacsak nem harapott citromba, egy mosoly igazán jót tehetne neki. Mint általában mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!