Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most azt hiszi hogy tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azt hiszi hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki a barátom (fiú vagyok) nem akarok tőle többet mint barátság. De mostanában egyre többet beszéltem vele és a legjobb barátnője ezt észrevette és rámírt h miért van olyan érzése h tetszik nekem xy. Én meg mondtam h nem, és ő mondta hogy épp ma beszéltek xy-al erről h lehet h bejön nekem. Azt nem mondta el h mire jutottak. Ma meg küldött egy képet amire írtam h szép vagy, erre látta és vissza se ír. De komolyan nem tetszik és most azt hiszik h belévagyok esve xddd

mit csináljak? majd abbahagyják? Nem akarom megbántani mert régóta vagyunk barátok

2015. jún. 22. 17:49
 1/1 vakar válasza:

Szerintem egyszerűen mond meg neki, de üzenetben hanem szemtöl szemben valahogy kedvesen, ne legyél szerény!

Ha nem akarsz többet mint barátság akkor mond meg neki,elveszíteni nem fogod.

2015. jún. 22. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!