Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most azt hiszi hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki a barátom (fiú vagyok) nem akarok tőle többet mint barátság. De mostanában egyre többet beszéltem vele és a legjobb barátnője ezt észrevette és rámírt h miért van olyan érzése h tetszik nekem xy. Én meg mondtam h nem, és ő mondta hogy épp ma beszéltek xy-al erről h lehet h bejön nekem. Azt nem mondta el h mire jutottak. Ma meg küldött egy képet amire írtam h szép vagy, erre látta és vissza se ír. De komolyan nem tetszik és most azt hiszik h belévagyok esve xddd
mit csináljak? majd abbahagyják? Nem akarom megbántani mert régóta vagyunk barátok
2015. jún. 22. 17:49
1/1 vakar válasza:
Szerintem egyszerűen mond meg neki, de üzenetben hanem szemtöl szemben valahogy kedvesen, ne legyél szerény!
Ha nem akarsz többet mint barátság akkor mond meg neki,elveszíteni nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!