Hogyan tudnám kihasználni azt, hogy aki lány tetszik nekem most azt hiszi megsértődtem rá?
Figyelt kérdés
Történet:
Suliban nem is szoktunk beszélni csak hazafelé, fb-n, skypeon etc. Ott csak köszönünk egymásnak és kész. Egyszer elhívtam sétálni de nem jött el. Nem haragszom rá mert miért is haragudnék? De mostanában nem nagyon szoktam látni csak ritkán, mert nem vagyok a közelében. A haveromnak mondta, hogy kérdezze meg tőlem, hogy meg vagyok-e rá sértődve. Mondtam, hogy nem de még nem mondta neki vissza. Szerintem kikombinálta ezekből, hogy megsértődtem rá, de szerintem meg Ő sértődött meg rám. Nagyon szeretem azt a lányt és nem akarom megbántani. De valahogy ki lehet használni az alkalmat, hogy közelebb kerüljek hozzá? 15/F
2015. ápr. 1. 19:30
1/2 anonim válasza:
Mond azt h szemelyesen akarod vele megbeszelni azt hogy " megsertodtel" . Es maris setaltok. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!