Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem..Szóval,legyen X és Y van X akivel még novemberben kavartam, ..de sajnos kavaráson kívül más nem lett köztünk..pedig tudta hogy Én összejöttem volna vele, de Ő sajnos nem az pont olyan fiú aki megáll 1 lány mellett. de nem is ez a lényeg..márciusig reménykedtem hogy lehet köztünk valami..de nem lett semmi..közben jött Y,akivel már több mint 2 hónapja együtt vagyok csak van egy olyan bökkenő hogy Ők ketten ismerik egymást, és így sokszor találkozok, összefutok X-szel és úgy érzem hogy még nem sikerült lezárnom magamban az egész történetet ami X-szel történt,a barátomat( Y) szeretem de úgy érzem hogy a szívem valamennyire még X felé húz.:( és nem tudom hogy mit tegyek..mivel amikor utoljára összefutottam X-szel nagyon furcsán viselkedett velem..tehát folyamatosan nézett, mosolygott, kacsintott és így már magam sem tudom eldönteni hogy mit szeretnék és hogy Ő mit szeretne mert ez a viselkedés számomra félreérthető...amikor utoljára összefutottunk( együtt mentünk bulizni) akkor is furcsán viselkedett velem és 2 napon keresztül vele álmodtam, és mind a 2 alkalommal azt hogy összejöttünk.. nagyon jól érzem magam Y-nal de nem érzem úgy hogy annyira szerelmes lennék..és így nem tudom hogy mit csináljak..küzdjek X-ért vagy maradjak Y-nal.? a válaszokat előre is köszönöm.:)

2015. jún. 21. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jól értem akkor két fiút szeretsz?
2015. jún. 21. 21:01
 2/5 anonim válasza:

Szia:)

Szerintem ha nem vagy biztos a mostani kapcsolatodban, akkor vess veget neki.Jobb elobb mint utobb.Mert lehet ugy is nezni, hogy idovel majd jobban megszereted, de addig szinte csak szorakozol vele.

Hogyha biztos vagy benne, hogy a masik pasit akarod, akkor kuzdj erte.

Ja, es ha tenyleg szakitasz, akkor normalisan beszeljetek meg, es mondd el az okat is.

Aztan sok sikert!:)

2015. jún. 21. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen..ez a baj hogy úgy érzem hogy mind 2 fiút szeretem..és így nem tudom hogy mit lépjek..mert úgy érzem hogy a mostani barátomat valamennyire szeretem..de nem annyira amennyire kéne..de úgy érzem hogy már egyre jobban kezdem megszeretni.
2015. jún. 21. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Double penetration!
2015. jún. 21. 23:18
 5/5 A kérdező kommentje:
😂elhitted.
2015. jún. 22. 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!