Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiégtem? Mi lehet a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiégtem? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Régebben mindig álmodoztam, próbáltam szabadon élni, jól érezni magam, bulizni, nem törődni a világ gondjaival, most 25 évesen úgy érzem elveszett ez az érzés.

Pedig talán most jött el az a korszak, amikor a 18-20 éves szabad gondolkodású lányokkal könnyedén tudnék ismerkedni.

Élnem kéne a lehetőséggel? Vagy már nem fog menni?

Légyszi ne szóljatok le emiatt, ha nem egyértelmű a kérdés, szívesen válaszolok részletesebben.

2015. jún. 21. 20:23
 1/5 A kérdező kommentje:

Az ilyen álmodozás meg szabad élet alatt azt értem, hogy képes voltam felülni egy távolsági buszra, és lemenni az ország másik felére egy ismeretlen városba kalandozni egy lánnyal, akit az interneten ismertem meg valami tinioldalon, pár ezer forinttal a zsebemben, a kedvenc zenéimet hallgatva út közben, nem aggódva azon, hogy mi lesz másnap, ez 3-4 évvel ezelőtt volt.

Ma meg már ilyen megfontolt otthonülő életépítgetőnek érzem magam és nem tetszik. Nem tudnék nekivágni egy ilyen útnak, vagy nem élném úgy át, mint régen.

2015. jún. 21. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
:D Mindig lehetsz gyerek! :) Ne add fel. Random válassz ki valakit és csinálj vele hülyeségeket! :D De nem kell felnőttnek lenned ha nem akarsz :)
2015. jún. 21. 20:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem is akarok :) De valahogy az életemmel nem fér most össze, lehet ez a baj, meg kapcsolatban is vagyok 3 éve.
2015. jún. 21. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogd a párod és csináljatok valami őrültséget :) menjetek el valahova teljesen random. Ha tetszik akkor máris jobban fogod érezni magad, ha nem akkor viszont el fog múlni ez az érzés.
2015. jún. 21. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem megy már vele, mert folyton aggódik, hogy mi lesz ha elfogy a pénz, mit eszünk, hogyan jövünk haza. Én sosem aggódtam ezek miatt mert mindig sikerült megoldanom valahogy, és persze 0 ftal azért nem vágtam neki az ország másik felének.

De vele valahogy nem megy. Meg más túlságosan kiismertem, az újdonság hiányzik.

2015. jún. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!