Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van így?
Figyelt kérdés
A mai világban csak szerintem nehéz ismerkedni kamaszként??? 14/f , mindenki tudja hogy cigi , drog , alkohol milyen veszélyes meg hogy kismillió rossz dolog történhet veled , ezért bizalmatlanok a korombeli normális lányok , a a r*biknak persze az a lényeg minél előbb ágyba vigyék őket de nem akarok 14 évesen .... kérdem : hol vagytok normális lányok?? -,-2015. jún. 18. 20:59
1/7 anonim válasza:
Itt vannak... bár is én itt találtam sok új barátnőre... és több mint barátságra is!! ;) 14/F
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj biztosan találsz majd egy normális lányt bár tény, hogy kevés van belőlük. Az ilyen lányok szerintem többnyire otthon ülnek ezért nehéz megtalálni őket, nem járnak bulizni, ilyen fiatalon lehet sokan még a szüleikkel mennek ide-oda és olyankor nem túl alkalmas az ismerkedés. Egyébként normális lányt bárhol lehet találni, akár az utcán is összefuthatsz vele vagy strandon. Még vannak ilyen különböző táborok bár igaz én még nem nagyon voltam, de sok kérdező itt a gyakori írta, hogy pl. "Megismerkedtem egy táborban egy lánnyal, hogyan tovább?" Szóval rengeteg lehetőséged van, itt a nyár, járj mindenhol nyitott szemmel és egyszer majd megleled azt a bizonyos személyt :)
4/7 anonim válasza:
Kösd fel a gatyád, később sem lesz egyszerűbb dolgod. Hidd el.
Cigi, alkohol pedig olyan dolgok, amik a barátaink, ha az ember tisztában van a mérték fogalmával.
5/7 A kérdező kommentje:
Kössi a válaszokat :) 4-es , ezt én is tudom , csak vannak olyanok akik nem tudják betartani a mértéket , meg vannak akik meghallják hogy vagy ittál vagy cigiztél felnagyitják akkorára hogy alkoholista meg passziv dohányos vagy
2015. jún. 18. 21:22
6/7 anonim válasza:
Mik ezek a rövidítések? Valaki árulja el létszi:DDD
7/7 anonim válasza:
hát egy ilyen lányt máris tudok itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!