Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Inkabb petting mint kuras de ti dolgotok
2/7 anonim válasza:
Simán :D Én már 12 évesen is pettingeltem akkori "barátnőmmel".
3/7 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást akkor ja, miért ne?
4/7 anonim válasza:
szerintem a 15 éves kor az amikor már nem gáz ha az embernek szexuális élményei vannak szóval nem gáz.
5/7 anonim válasza:
én nekem 17 évesen volt az első szexuális élményem xd
Mostani barátnőm 14 éves és már mi is bevállaltuk a pettinget nem erőltettem rá hanem ő akarta inkább.
Persze én is :D szerintem nem olyan vészes de szexel még várunk azt is szeretné már de én úgy látom hogy még ha testileg igen is érett de lelkileg nem és nem szeretném ezzel tönkre vágni az életét hogy el hamarkodjuk a dolgokat annál jobban szeretem.Bár őszintén mondom piszkosul nehéz meg állni hogy ne :D
7/7 anonim válasza:
Simán lehet:))
Èn is 15èves lány vagyok,ès van barátom èn már lefeküdtem vele,de attól nem vagyok kur*a már 2ève együtt vagyunk ès ugy gondoltam,hogy már itt az ideje
Szóval 15èvesen pettingelni azzal akit szeretsz teljesen korrekt. Csináljátok nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!