Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan érzésem, mintha én a fiúk szemében nem vagyok lány?
Fiús vagy?
Vagy sok fiú barátod van?
Nem szeretnék itt senkinek képet küldeni magamról, bocsi.
Nem, épp ellenkezőleg, kifejezettem nőiesen öltözködök, ruhákat és szoknyákat hordok és az alakomat sem nevezném fiúsnak, viszont sminket egyáltalán nem használok. Valamint jóformán egy fiúval sem vagyok közeli kapcsolatban. Régebben volt egy barátom, aki fiú volt, és én meg persze beleszerettem, mert nagyon jól megértettük egymást, de sajnos, nem sajnos összejött egy másik lánnyal és még most sem ment ki teljesen a fejemből, de nem is ez a fontos, mert ez annyira nem befolyásolja, amit érzek. Csak valahogy olyan érzés, mintha nem tartanám magam elég jónak ahhoz, hogy egy fiú is szerelmet érezzen irántam.
Írtad,hogy sokat piszkáltak,talán megszoktad és emiatt állsz így hozzá.
De közben változtál és ez még idegen. Szerintem csak egy kis idő kéne és egy pár hagyni is,hogy valakivel több legyen,nem pedig azt szajkózni,hogy neked ez nem kell.
Bár talán akkor se fog teljesem elmúlni.
Én régen kövér voltam (bár nem szóltak be,túl nagy pofám volt)de megszoktam,hogy esélyem se lenne senkinél sem,nem is gondolhatok erre. Azóta lefogytam és sokat dicsérnek,kicsit enyhült,de ugyanúgy bennem van ez és max csak alább hagy néha.
Ugyanezt érzem én is :(
Mindig azok a fiúk tetszenek meg, akinel semmi esélyem :(
Es ezt tudom is csak valahogy talan reménykedem a Happy End-Ben :(
De persze ez soha nem jön el :(
Es az érzéseket se tudom elfojtani :(
Egyébként bizz magadban ;)
Es a szépség belülről "jön", mármint pl mosolyogj sokat, ilyesmi
Es ha belülről is "ragyogsz" akkor azt lehet kívül is látni :)
Es tudom, hogy ez sablon duma es mondani könnyebb :/
15/L
Ez butaság. Nem minden fiúnak a legfontosabb a külső (jó azért ne legyél bányarém), nekem pl sokkal fontosabb, hogy aranyos, kedves, figyelmes legyen egy lány, és hogy ne legyen hót buta. Nálam pozitív, hogy nem használsz sminket, szeretem a természetesen szép lányokat. Kicsit több önbizalmat :) Biztos nagyon értékes vagy, ne gondolj arra, hogy biztos nem tetszel neki. Honnan tudod, lehet, hogy első látásra belédszeretett ;)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!