Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm 13 éves és és hamarosan el akarja veszíteni a szüzességét a 17 éves barátjával. Szóljak az anyjának?

2015. jún. 11. 17:34
 1/5 anonim válasza:
60%
Szerintem maradj ki belőle..ő dolguk.
2015. jún. 11. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem tényleg szólj az anyjának, és már bocs, de miért ilyen hülye a barátnőd?
2015. jún. 11. 17:47
 3/5 Crudius válasza:
68%

Az első kommentelőnek igaza van. Maradj ki belőle. Ha szólsz az anyjának, akkor kereshetsz másik barátnőt.

Amúgy elég felelőtlen 13 évesen kíváncsiskodni. De remélem kellemetlen lesz neki :D

2015. jún. 11. 17:56
 4/5 anonim válasza:

A bári 14 év feletti személy törvényileg bűntethető bűncselekményt követ el, ha bárminemű szexuális viszont létesít egy 14 év alattival, kivéve ha legfeljebb csókolózásig jutnak el. A pettinget is bünteti a törvény iylen esetben, ha kiderül.

Elvileg a csókolózásba is beleköthet a törvény, iylen esetben, és bármiféle halvány gesztusba is, ha kiderül, hogy az szexuálisan felfűtött légkört teremt. Ugyanis hiába járnk évek óta, és hiába tudnak erről a szülők, ez törvényileg gyermekmolesztálásnak számít még akkor is, ha láthatólag békésen, szeretettel együtt járnak, még ha mindketten kiskorúak is - ugyanis a választóvona la 14. életév: ha egyikük ettől idősebb, a másikuk ennél fiatalabb, az törvényileg gyermekmolesztálás, a legenyhébb szerelmi / szexuális gesztus esetén is.

Avval tisztában vagyok, hogy 14 éves kor alatt is létezik szerelem, és rendkívül ritka eset, ha egy napon születettek járnak együtt, tehát előbb-utóbb fennál a helyzet, h az egyikük betölti a 14-et, amikor a másikuk még nem, ezért ha mindketten 18 év alattiak , akkor általában méltányosan jár el a bíróság, ha törvény elé kerül az eset, amennyiben nem történt szexuális aktus, csak csókolózás, vagy hasonló szintű eset.

Még egyszer mondom: a törvény szerint azonban nincs mentség arra, ha szexuális aktus történik két ember között, amennyiben az egyikük még 14 alatti!!

Tehát ha mindketten 14 alattiak, akkor is javasolt MELLŐZNI a nemi aktust! Legfeljebb addig nem büntetik, amíg mindketten 14 alattiak, de amint betölti egyikük a 14-et, onnantól büntethető a 14 év feletti személy ezért!

Javalom, hogy szólj egy megbízható tanárodnak arról, h egy 14 év feletti szexuális kapcsolatot akar létesíteni egy 14 év alattival. Olyan tanárnak szólj erről négy szem közt, akiről el tudod képzelni, h titokként kezeli az értesítésedet, téged nem ad fel mint bejelentőt, tehát anonim bejelentőként áll hozzád.

Vagy dönthetsz úgy is ,h szólsz a családsegítőben egy ott dolgozónak.

Vagy iskolapszichológusnak.

Vagy védőnőnek.

A rendőrséget hagyd ki szerintem, mert sok esetben sajnos túlságosan bonyolultak és tapintatlanok a rendőri eljárások, van, hogy akár a bejelentőre nézve is.

2015. jún. 13. 20:38
 5/5 anonim válasza:
(Bocsánat, valamit furcsán elgépeltem az elején: az a szó: "BÁRKI" akart lenni.)
2015. jún. 13. 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!