Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ilyen? 13/f
Figyelt kérdés
Eddig tudtam magam kontrollálni szexuális téren,de most a napokban nem tudom miért,de már szinte csak a szexen jár az agyam .Meg ezelőtt nem bírtam beszélni a szexről még ezt a szót se mondtam ki eddig de most már nem így van.Egyre többszőr fantáziálok ezekről.Több erről alkotott véleményem megváltozott.2015. jún. 9. 19:08
3/9 anonim válasza:
Kívül belül nősz, évek alatt sok mindenben akár gyökeresen is meg fog változni a véleményed, álláspontod, és ez nem rossz ;D
4/9 A kérdező kommentje:
Remelem azert nem mindenben.
2015. jún. 9. 19:56
5/9 anonim válasza:
Persze nem, de lesznek még dolgok, amiket másképp fogsz gondolni :D
6/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális,úgy is csak egyszer kinövöd ;)
7/9 anonim válasza:
persze ez normális de ha van barátnőd akkor vigyázz vele mert ez van a barátommal is és néha elég furin viselkedik XD :)
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs baratno
2015. jún. 10. 14:08
9/9 anonim válasza:
Nyugi 25 év házasság meg két gyerek után elmúlik.
58/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!