Baj-e, hogy nem barátkozom a munkatársaimmal, nem járok össze velük kocsmázni? Egyébként kedves és segítőkész vagyok, csak távolságtartó. Furán veszi ki magát, hogy egy új kolléganővel viszont tök jóban lettem?
Harmincas nő vagyok, szerintem udvarias és együttműködő, de tartom a távolságot. A kollégáim összejárnak hetente kocsmázni, eleinte én is elmentem velük (hónapokon keresztül), hogy beilleszkedjek, de nekem sok volt az ottani bizalmaskodás, így egy idő után nem mentem. Nemrégiben érkezett hozzánk egy gyakornok lány, akivel megtaláltuk a közös hangot, és vele többször láthattak kávézni, beszélgetni. Közvetve eljutott hozzám néhány megjegyzés ezzel kapcsolatban. Bánt, hogy szemet szúrt ez a többieknek, mert én soha senkivel nem voltam ellenséges, senkire nem mondtam rosszat, és nem szeretném, ha bárkinek ellenszenves lennék. De mivel zárkózott vagyok, örülök, ha néha akad egy-egy olyan ember, akivel össze tudok barátkozni.
Ti mit tennétek? Elkezdenétek újra összejárni a többiekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!